Duchovní obnova v tichu

Pozvání ksilencee společné duchovní obnově

„On však odcházíval na pustá místa a tam se modlil.“ Lk 5,16

Milí bratři a sestry, milí přátelé!

Zveme Vás na duchovní obnovu do Vranova u Brna. Chtěli bychom Vám poskytnout prostor pro setkání s Pánem Bohem v tichu. Během tří dnů budeme spolu zachovávat ticho a nebudeme mluvit, abychom si vytvořili podmínky klidu, soustředění a vnitřního ticha. Každý den budou společné bohoslužby a několik setkání, krátkých úvodů do meditací, kterými nás povede kazatel Daniel Pastirčák. Potom budeme každý sám v tichu rozjímat a modlit se.


Setkáme se v duchovním centru ve Vranově u Brna v dnech od 12. až 15. listopadu 2015. Příchod bude individuální ve čtvrtek podvečer. Přihlášeným účastníkům zašleme další podrobnosti a popis, jak se dostat do duchovního centra. Ubytováni budeme každý samostatně. Celodenní strava je zajištěna, budeme si tam moci uvařit kávu nebo čaj. Pokud máte potřebu dietní nebo speciální stravy, prosím, napište to do přihlášky, domluvíme se, co se s tím dá udělat.
Celková cena za pobyt se stravou je 1860Kč. Platit se bude až přímo na místě. Pokud by výše ceny byla nepřekonatelnou překážkou, prosím, ozvěte se. Na druhé straně, pokud by Vám to situace umožnila a chtěli byste přispět jiným na pobyt v tichu, můžete se také ozvat.
Pokud Vás tato možnost oslovila, chtěli byste se zúčastnit, prosím, přihlaste se u mě osobně nebo mi napište mail na adresu maria.uhlikova@cb.cz.
Mária Uhlíková

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Celocírkevní a mimosborové akce, modlitby. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *