Velikonoční výlet do Lednice

V pondělí 22.4. se bude konat výlet do Lednice.
Odjezd 8:36 rychlíkem R13 z Dolního nádraží do Podivína, v Podivíně autobusem s odjezdem 9:20 linkou č. 555 dorazíme na náměstí do Lednice.

V 9:30 se tu setkáme s těmi, kdo pojedou raději vlastním vozidlem. Cílem dopolední procházky je zámecký park s případnou projížďkou lodí po kanále. V případě zájmu nebo špatného počasí je možnost shlédnou některý prohlídkový okruh zámku, minaret, skleník nebo muzeum loutek s dětskými pokoji princezen z Lichenštejna (vstupné pro dospělé 180 Kč, dětské a seniorské 130, rodinné 480 Kč). Další  atrakce v zámeckém parku najdete na https://www.zamek-lednice.com/cs/informace-pro-navstevniky/aktivity-v-parku.
Kolem poledního se přesuneme do restaurace. Opět kvůli rezervaci je potřeba znát počty účastníků. Nejlépe do středy napsat mail na jit@sikora.cz s počtem osob a dopravním prostředkem (ať víme koho kde máme vyhlížet). Vybírat si budeme z jídel až na místě, jedná se jen rezervací míst k sezení.
Zpět můžeme jít pěšky na osobní vlak z Ladné v 17:45 (6,5 km od zámku) nebo rychlíkem z Podivína (8 km od zámku) v 16:53, v případě potřeby opět z Lednice jede k rychlíku z Podivína autobus v 16:32.
S pozdravem
Jitka Sikorová
Příspěvek byl publikován v rubrice Sborové akce. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *