• Sborové skupinky

    POKRAČOVÁNÍ MATERIÁLŮ PRO SKUPINKY V LEDNU 2014

    Sborovými skupinkami chceme podpořit a povzbudit touhu po studiu Písma a budování vzájemných vztahů ve sboru.

    Židům 4:12 Boží slovo je živé, mocné a ostřejší než každý dvojsečný meč. Proniká až k rozhraní duše a ducha, až do morku a kloubů, až do srdce, kde zkoumá jeho myšlenky a úmysly.

    Věříme v moc Božího slova, a že společné užívání tohoto nástroje povede k tomu, abychom byli více podobni našemu Spasiteli, Pánu Ježíši Kristu.

    Matouš 18:20  Neboť kde jsou dva nebo tři shromážděni ve jménu mém, tam jsem já uprostřed nich.“

    Věříme v moc společenství, které nás vzájemně spojuje s Kristem v jedno tělo a povzbuzuje nás k plnému následování Krista.

    Sborové skupinky jsou určeny všem, kteří navštěvují náš sbor a mají zájem o setkávání se nad Božím slovem v užším kruhu přátel. Přehled stávajících skupinek a kontakt na jejich vedoucí najdete zde na sborové nástěnce. Chcete-li skupinku navštěvovat, můžete kontaktovat vedoucí skupinek, nebo také koordinátora sborových skupinek, bratra Jakuba Mrázka, tel.: 776 580 157, email: skupinky.cbostrava@gmail.com . Na tento email nám můžete také poslat Vaše podněty, nápady či tipy na zlepšení služby sborových skupinek.

    Veškeré materiály k programu sborových skupinek, včetně nahrávek kázání, jsou k dispozici ke stažení na www.cb.cz/ostrava/skupinky .

Comments are closed.