Jarní pozvánky odjinud

6.–7. března Houba v Havlíčkově Brodě
14.–15. března Přihořívá v Kutné Hoře
20.–22. březnaPoBeRaKo v Náchodě
21. března Konference pro pracovníky s dětmi v Brně

Houba
6.–7. března se naši mládežníci vydávají na Houbu, kterou poprvé hostí sbor v Havlíčkově Brodě. Téma je: „Konečná? Vystupovat!“, které uvede Samuel Jindra.

PoBeRaKo v Náchodě
Dorostenci se mohou těšit a připravovat na setkání s názvem PoBeRaKo, které bude v Náchodě o víkendu 20.–22. března, tentokrát s tématem „Pomáhat a chránit“.

Přihořívá
Milí bratři a sestry, asi většina z nás někdy hrála hru na hledání. Samá voda, samá voda, přihořívá, přihořívá … a hoří. Cílem hry je najít něco, co nemám, ale ostatní mi mohou poradit jak a kde hledat. Myslím, že podobné je to i s konferencí Přihořívá, která se bude už po třetí konat v Kutné Hoře, tentokrát 14.–15. března.
Není to sjezd mládeže, kde jsou všichni ve stejném věku, je to konference pro všechny generace – pro všechny ty, kteří hledají. I název této konference jakoby ukazoval, že ani tady ne vždycky zazní to toužebné slovo „hoří“, nalezl jsem. Na straně druhé však i tato akce má pomoci k tomu, abychom ve svém hledání vykročili správným směrem. Letošní tématem konference je „Moc a nemoc rodiny“. I v této oblasti hledáme různá řešení, vždyť vlastně skoro každý z nás máme nějakou rodinu, a i když ji nemáme, pak o ní často přemýšlíme.
Více informací: http://www.cb.cz/prihoriva/

Konference pro pracovníky s dětmi
Kde a kdy: Brno, 21. března
Hlavní řečník: Nicole Valeš; semináře dále vedou David Kubíček, Klára Heczková a Petr Raus
Přihlášky: u Sylvy Koudelkové
Více informací: http://www.cb.cz/deti/konf_2015