• Sborová oznámení ze dne 30. 7. 2006

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: během prázdnin nebude

    e) Dorost – Archa: během prázdnin nebude (příp. po vzájemné domluvě)

    f) Mládež: během prázdnin nebude (příp. po vzájemné domluvě)

    g) Klub seniorů během prázdnin nebude

    h) Maminec během prázdnin nebude

    i) Zpěváci po domluvě s dirigentem

    3. Srdečně zveme do všech našich pravidelných shromáždění. Jejich prázdninové pravidelné začátky nebo změny jsou uvedeny na nástěnce ve vestibulu naší modlitebny a na jiném místě sborových webových stránek (www.cb.cz/ostrava).

    4. Přejeme vám všem na dovolenou a prázdninové pobyty hodně Boží ochrany a pomoci. Prosíme, abyste všude vyřídili naše upřímné pozdravy.

    5. Od 16. září do 23. září se bude konat společný pobyt seniorů na Velké Lhotě v církevním rekreačním středisku. Kdo máte zájem, napište se do připravené tabulky.

    6. Ve vestibulu modlitebny je na nástěnce rovněž připravena tabulka pro vás, kteří si chcete ještě objednat pomůcku k dennímu čtení „Kážeme Krista“, kterou budeme moci používat opět od začátku nového církevního roku – tedy od adventu. Zároveň si můžete zkontrolovat, zda máme správně zapsány vás, kteří jste si pomůcku již objednali.

    7. Připomínáme, že od první srpnové neděle, tj. od 6. srpna 2006 budeme zpívat z nových Křesťanských zpěvníků.

    8. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši nemocní:

    j) sestry – Jana Čížková, Terezka Martínková, Hilda Pantoková – v nemocnici, Marta Straková, Marie Švidrnochová, sestra Marie Šimpachová je také stále v nemocnici.

    k) bratři – Jan Bartoň, Zdeněk Chromčák, Václav Šeděnka a bratr Daniel Straka

    9. Blahopřejeme k narozeninám těm, kteří si je budou připomínat v příštím týdnu a přejeme jim mnoho Božího požehnání, Boží ochrany a potřebného zdraví.

    l) Jsou to Marta Straková, Alice Boučková, Hana Asszonyi, Lenka Juchelková, David Neuwirth, Iva Asszonyiová a Šárka Neuwirthová, z dětí to jsou Adam Bouček a David Klamka. — Pro sestru Martu Strakovou je připraven ve vestibulu blahopřejný dopis k 70. narozeninám. K přání se můžete připojit svými podpisy.

Comments are closed.