• Sborová oznámení ze dne 6. 8. 2006

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: během prázdnin nebude

    e) Dorost – Archa: během prázdnin nebude (příp. po vzájemné domluvě)

    f) Mládež: během prázdnin nebude (příp. po vzájemné domluvě)

    g) Klub seniorů během prázdnin nebude

    h) Maminec během prázdnin nebude

    i) Zpěváci po domluvě s dirigentem

    3. Srdečně zveme do všech našich pravidelných shromáždění. Jejich prázdninové pravidelné začátky nebo změny jsou uvedeny na nástěnce ve vestibulu naší modlitebny a na jiném místě sborových webových stránek (www.cb.cz/ostrava).

    4. Bratr kazatel Jan Drahokoupil přivezl pozdravy ze Smižan, kde se i s manželkou zúčastnili ve čtvrtek pohřbu bratra Michala Kleina. Bratr pracoval v několika opravovaných, přestavovaných a nových modlitebnách na truhlářských pracích. Pohřbu se zúčastnili mnozí, od bratra Daniele Jurči vyřizujeme rovněž srdečné pozdravy.

    5. Od 1. srpna 2006 má náš sbor nového vikáře, bratra Petra Polácha s působností pro stanici Poruba.

    6. Včera dopoledne odjeli na svůj prázdninový tábor naši dorostenci – oddíl Archa. Mysleme na ně na svých modlitbách, aby je Pán Bůh ochraňoval od úrazu a aby jim pomáhal.

    7. Přejeme vám všem na dovolenou a prázdninové pobyty hodně Boží ochrany a pomoci. Prosíme, abyste všude vyřídili naše upřímné pozdravy na všech místech, kde o svých dovolených budete a hosté pozdravujte ve svých domovských sborech.

    8. Od 16. září do 23. září se bude konat společný pobyt seniorů na Velké Lhotě v církevním rekreačním středisku. Kdo máte zájem, napište se do připravené tabulky na nástěnce ve vestibulu modlitebny.

    9. Na stejném místě je rovněž připravena tabulka pro vás, kteří si chcete ještě objednat pomůcku k dennímu čtení „Kážeme Krista“, kterou budeme moci používat opět od začátku nového církevního roku – tedy od adventu. Zároveň si můžete zkontrolovat, zda máme správně zapsány vás, kteří jste si pomůcku již objednali.

    10. V pátek 4. srpna se manželům Lydii a Davidovi Kubíčkovým narodil syn Jakub. Rodičům blahopřejeme a přejeme jim mnoho trpělivosti a moudrosti k výchově všech tří dětí. (Údaje pro maminky a babičky: 3,40 kg a 48 cm)

    11. Připomínáme, že ode dneška budeme zpívat z nových Křesťanských zpěvníků a prosíme Vás, kteří jste si jej koupili, abyste ho nosili sebou. Ty, které jsou ve vestibulu by nám všem nestačily a jsou určeny hlavně pro naše hosty.

    12. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši nemocní:

    j) sestry – Jana Čížková, Terezka Martínková, Hilda Pantoková – je už z nemocnice doma, ale ještě potřebuje zotavení, Marta Straková, Marie Švidrnochová, sestra Marie Šimpachová, která čeká dvojčátka je stále v nemocnici a už si tam na jejich narození počká.

    k) bratři – Jan Bartoň, Zdeněk Chromčák, Václav Šeděnka a bratr Daniel Straka

    13. Blahopřejeme k narozeninám těm, kteří si je budou připomínat v příštím týdnu a přejeme jim mnoho Božího požehnání, Boží ochrany a potřebného zdraví.

    l) Jsou to Ester Tošenovjanová, Zdeněk Tobola, Věra Chromčáková, Jiří Fojtík mladší, Martina Kuhnová a z dětí Daniel Neuwirth.

Comments are closed.