• Sborová oznámení ze dne 17. 9. 2006

    1. Pravidelná shromáždění a setkávání:

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: v 9:30 hodin

    e) Dorost – Archa: v pátek v 15:00 hodin

    f) Mládež: v pátek v 17:30 hodin

    g) Klub seniorů: až od října 2006

    h) Setkání maminek: v úterý v 9:30 hodin

    3. Všechny vás, hosty i domácí, srdečně vítáme na našich stránkách a zveme do všech našich pravidelných shromáždění. Všechny jejich začátky jsou uvedeny výše, na těchto stránkách a na nástěnce ve vestibulu modlitebny.

    4. Bratr kazatel Drahokoupil nám přivezl pozdravy z minulé neděle z porubského shromáždění a dnes slouží v Odrách a v Suchdolu a pozdravuje Vás. Asszonyiovi přivezli pozdravy od bratří a sester ze shromáždění z Velké Lhoty.

    5. Od pondělí do středy se koná celocírkevní konference kazatelů s manželkami v Podskalie u Povážské Bystrice. Modleme se za Boží požehnání pro toto důležité pracovní setkání.

    6. Na neděli 8. října připravujeme shromáždění Díkůvzdání za úrodu, můžete na to pamatovat se svými výpěstky …

    7. Na poradě staršovstva bylo potvrzeno uskutečnění zájezdu našeho sboru do sboru v Kolíně na víkend 28. a 29. října t. r. Je to na oplátku návštěvy z Kolína v minulém roce. Měli bychom tam zpívat, vyřídit svá svědectví a sdílet si zkušenosti z našeho života víry s tamními věřícími. Přemýšlejte o tom a staršovstvo uvítá, když se nás co nejvíce vydá na tuto cestu za bratry a sestrami.

    8. Chceme znovu upozornit, že každou středu od 18:05 hodin vysílá ČT2 sedmnáctidílný náboženský seriál pořadů – hlavně pro mladé – na různá témata: EXIT 316. Protože je to čas pro náš sbor vhledem k večerní biblické a modlitební hodině poměrně nevýhodný, uvádíme i čas, kdy budou díly opakovány – v pátek ve 12:55 hodin. Bližší informace podají bratři Aleš Juchelka a Adam Parma.

    9. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši nemocní:

    j) sestry – Jana Čížková, Terezka Martínková, Hilda Pantoková, Marta Raczko, Marta Straková, Marie Švidrnochová

    k) bratři – Jan Bartoň, Zdeněk Chromčák, Václav Šeděnka, Daniel Straka

    10. Blahopřejeme k narozeninám všem těm, kteří si je budou připomínat v příštím týdnu a přejeme jim mnoho Božího požehnání, Boží ochrany a potřebného zdraví.

    l) Jsou to Miroslav Bartoš, Eduard Linzer a z dětí Matyáš Kočnar.

Comments are closed.