• Modlitby 24/7 – Ostrava 24 hodin denně, sedm dní v týdnu 4. 11. listopadu 2007 (od neděle do neděle), začínáme i končíme v 18.00 hodin

    Jedná se o nepřetržitý modlitební řetěz tvořený lidmi či skupinami, kteří se budou střídat v modlitební místnosti po jedné nebo více hodinových ,,hlídkách . http://www.modlitby24-7.cz/Proč?Modlitba je přirozenou součástí duchovního života každého křesťana. Proč se tedy modlit v jedné konkrétní místnosti a ne každý u sebe doma? Snadno se může stát, že člověk zaspí, nemůže se soustředit, má nenadálé povinnosti Ten, kdo přijde do modlitební místnosti, má určitý vyhrazený čas na to být s Ježíšem. Může zapomenout na práci, na denní povinnosti. Prostě je to chvíle oddělená jen pro Boha! Je na každém, jakou formou bude s Ním v kontaktu. Třeba písněmi chval, rozjímáním o Boží velikosti nebo přímluvnými modlitbami.V Bibli čteme, jak důležité je neustále se modlit (Lk 18:1-7, 1. Tes 5:17). Skrze blízké intenzivní obecenství s naším Pánem a Spasitelem se budeme proměňovat zevnitř a není možné, aby se tato změna srdce neprojevila i navenek. Také můžeme nově poznávat Boží vlastnosti. Navíc je na tomto místě provoněném modlitbami Božího lidu přítomen Duch Svatý (Sk 2:2).
    Věříme, že Pán Bůh modlitby shodné s jeho vůlí vyslýchá (J 16:24, 1. J 5:14-15). Chceme se u našeho Boha přimlouvat za spoustu věcí, které nám leží na srdci. Za naše přátele a rodinné příslušníky, kteří ještě nepatří Pánu Ježíši, za šíření evangelia v Ostravě a okolí, za nové i stávající služebníky, za církev na Ostravsku Chceme vidět Boží zásahy v dalších oblastech, v jednotlivých věcech, v životech konkrétních lidí.

    Ve sjednocené modlitbě vidíme obrovskou sílu. Sjednoťme se tedy jako křesťané Ostravy v modlitbách! Nezáleží na věku, pohlaví, původu, na církevní denominaci, kterou kdo z nás navštěvuje, ani na tom, jak dlouho jsme věřící. Věříme, že na základě našich společných modliteb bude Bůh jednat. Vždyť velkou moc má vroucí modlitba spravedlivého (Jk 5:16). AHOJAHOJ Kde?
    V modlitební místnosti v suterénu fary Československé církve evangelické a Slezské církve evangelické a. v. u Červeného kostela v centru Ostravy, Husovo nám. 4, Ostrava 1 (2x foto). Vchod do místnosti je vpravo od rohového schodiště fary SCEAV. Přístup bude během celého týdne zajišťován vrátnou službou z kanceláře fary zvonek u hlavních dveří, popř. telefon 607 522 127.

    Organizace
    Máte-li zájem se zapojit, poznamenejte si do svého diáře čas, který chcete pro tyto modlitby oddělit, ale především se přihlaste přes internet na adrese http://www.modlitby24-7.cz/ostrava nebo na telefonním čísle 607 522 127. Prosím přijďte na svou hodinu nejdříve 5 minut předem.

    Modlitební předměty
    Modlitební předměty, které chcete dát k dispozici i dalším účastníkům modliteb 24/7, je možno předat organizátorům, přinést do modlitební místnosti nebo zaslat krátkou zprávou SMS na níže uvedené telefonní číslo modliteb 24/7. Může se jednat jak o prosby, tak vyjádření vděčnosti Pánu Bohu za to, jak koná své dílo.

    Další informace:
    Modlitby 24-7:

    tel: 607 522 127
    http://www.modlitby24-7.cz/ – na této adrese jsou i zkušenosti z předchozích modliteb 24/7, pořádaných na jiných místech ČR
    e-mail: ostrava(zavináč)modlitby24-7.cz

    Za organizátory:

    Honza Kuklínek
    tel: 605 264 446
    e-mail: honzakuk(zavináč)modlitby24-7.cz

Comments are closed.