• POBYT RODIN, 21.-23.6.2013, Bíla Holubice, Moravice

    Rádi bychom Vás znovu pozvali na společný víkend, tentokrát v překrásném prostředí přírodního parku Moravice v Oderských vrších. Rekreační středisko je na nával dětí zvyklé a připravené, areál je vybaven houpačkami, pískovištěm, rozlehlou (rovnou a přehlednou :-) ) travnatou plochou. Mají zde farmářský koutek s králíčky, kůzlátky… Každé ráno je možno se účastnit krmení. Pro tento účel si děti mohou nastřádat staré pečivo. Můžeme navštívit naučnou břidličnou stezku (procházka s průvodcem cca 2hodiny), nebo je možno po domluvě navštívit s místním průvodcem starou štolu (Pozor! Na vlastní zodpovědnost a je nutno dbát na bezpečnost osob). Také je možno po domluvě objednat koníky.  Součástí areálu je restaurace s venkovním posezením. Okolí poskytuje bohaté možnosti k procházkám a výletům (údolí řeky Moravice, Kružberk).

    Kde: RS Bílá Holubice, Moravice 139 – Mokřinky http://bilaholubice.cz/ .

    Ubytování v 2 – 5 lůžkových pokojích, dámské a pánské sociální zařízení je na patře. Obsadíme-li více než 43 míst hlavní budovy, můžeme pokračovat obsazováním chatek v těsné blízkosti.  Je možné ubytování ve vlastních stanech za symbolický poplatek. Strava: plná penze, nebo polopenze. Bude nutno nahlásit předem, bez možnosti změny na místě.

    Ceny (dle ceníku 2012, rozdíl bude korunový):

    • Děti do 9 let  285,- Kč/noc+plná penze
    • Děti 10-13 let 310,- Kč/noc+plná penze
    • 14-XX let       365,- Kč/noc+plná penze

    Budeme začínat v pátek večeří a končit v neděli obědem = 2noci+2plné penze. Platba bude provedena hotově na místě provozovateli. Popřípadě dle Vaší domluvy s panem Urbanským. Program: volný, dle zájmu večerní posezení a nedělní společná bohoslužba (uvítáme pomoc).

    Prosím zasílejte dotazy, přihlášky (uveďte počty osob včetně věku, požadavek na počet nocí a penzi, případně máte-li zájem o naučnou stezku, štolu, koníky.. Pro snadnější domluvu uveďte telefonický kontakt) na vladkarychlikova@gmail.com, popřípadě telefon 775 170 370. Do 3. 6. 2013 potřebuji znát počet účastníků, abychom mohli případně rozšířit rezervaci na chatky.

Comments are closed.