Vánoční vystoupení pro studenty

V úterý 17. 12. 2019 zaplnili velký sál Sboru Církve bratrské v Praze 3 studenti z Gymnázia Elišky Krásnohorské, přišlo jich skutečně požehnaně! Někteří mezi nás zavítali již po několikáté (a dokonce i absolventi gymnázia se na nás přišli podívat!). Pod svá pedagogická křídla si je vzaly: paní profesorka Nosková, paní profesorka Pařízková a paní profesorka Smetanová. A zatímco my se dlouho dopředu připravovali na toto setkání pilováním našeho vánočního programu, studenti si pro nás chystali kopec vánočních dárků.

Po přivítání jsme my stacíkovští vystoupili s naším zpíváním, veršováním, znakováním a hraním na různé hudební nástroje. A poté nastala nadílka! 🙂 Studenti nám rozdali dárečky a pomohli nám s jejich rozbalováním. Bylo kolem toho mnoho radosti a veselí, až nám z toho vyhládlo. Proto jsme se přesunuli do malého sálu, kde nás čekalo drobné pohoštění. V živém hovoru jsme vydrželi velmi dlouho a zahráli jsme si také na klavír a saxofon písně vánoční i všednodenní.

Naši milí gymnazijní přátelé, děkujeme za vaši návštěvu a váš elán a dobrou náladu! Velmi rádi jsme se s vámi po roce opět viděli a těší nás, že na nás myslíte. Přejeme vám pokojný vánoční čas a mnoho dobrého na cestě rokem 2020! 🙂

(Se žádostí o odvolání souhlasu s fotomedializací nebo o odstranění konkrétní fotografie/fotografií se neváhejte obrátit na náš e-mail: stacionar@volny.cz nebo poštovní adresu: Pobočka Diakonie Církve bratrské v Praze 3, Koněvova 151/24, 130 00 Praha 3.)

Facebook

Archiv

Štítky