Vánoční nadílka od studentů Gymnázia Elišky Krásnohorské

V pátek 17. 12. 2021 nás poctila svou návštěvou delegace studentů z Gymnázia Elišky Krásnohorské spolu s paní profesorkou Noskovou. Studenti si pro nás připravili velkolepou vánoční nadílku. Dárků měli plné ruce a řekněme si otevřeně, že se všechny ty balíčky pod náš decentní interiérový stromeček naskládat zkrátka nedaly, a to ani při vší dobré vůli… Proto jsme se dárky rozhodli ihned rozdat jejich právoplatným majitelům. Jako poděkování jsme studentům přednesli naše různá zimní veršování, ale poté jsme se už nadšeně pustili do rozbalování. A že jsme měli velikou radost! To byla nádhera! Společně jsme se studenty ochutnali naše vánoční cukroví, popovídali si a případně si i prohlédli, co se v balíčcích nacházelo. A když přišel čas loučení, popřáli jsme si hezké Vánoce a hodně zdraví do nového roku. Kdo ví – třeba se za rok opět setkáme.

Naši milí gymnazijní přátelé, přinesli jste nám do stacíku tolik radosti a tolik úsměvů, že se nám sem pomalu ani nevešly! 🙂 DĚKUJEME za Vaše nasazení, za Váš zájem, za Vaše odhodlání a za Vaši dobrou duši. DĚKUJEME, že jste s námi a že nám pomáháte pomáhat! A přejeme Vám nejen krásné Vánoce, ale i světlo pro každý Váš krok v roce 2022.

(Se žádostí o odvolání souhlasu s fotomedializací nebo o odstranění konkrétní fotografie/fotografií se neváhejte obrátit na náš e-mail: stacionar@volny.cz nebo poštovní adresu: Pobočka Diakonie Církve bratrské v Praze 3, Koněvova 151/24, 130 00 Praha 3.)

Facebook

Archiv

Štítky