Tábor 2021

Milý Velrybáci,
pokud situace dovolí, i letos bychom zase rádi vyrazili na letní tábor na naše oblíbené tábořiště v Bratřicích, a to v termínu od 17. do 31. 7.

Bohužel kapacita tábořiště a tím pádem i tábora je omezená, a proto jsme se rozhodli dát v přihlašování přednost dětem (a jejich sourozencům), které byly na táboře minulý rok. Těmto rodičům pošleme e-mail s přihláškou, na základě které mohou své děti přihlásit již v prvním kole – to bude od 1.3. do 15.3. V případě, že se během prvního kola nenaplní kapacita, proběhne druhé kolo, které bude od 16.3. do 31.3 – v tom budou mít možnost i ostatní děti chodící na Velrybu. Pokud budou stále volná místa, tak se bude moct přihlásit kdokoliv jiný, a to v termínu od 1.4. do 15.4. Cena tábora je letos 3700 kč.

Přihlašování letos probíhá v těchto krocích:

  1. Závazná přihláška skrze online formulář (instrukce v emailu).
  2. Uhrazení ceny tábora 3700 Kč na účet Velryby (2601375181/2010). Do zprávy prosím uveďte jméno a příjmení dítěte/dětí. Tábor prosím zaplaťte co nejdříve. Pokud bude tábor kvůli epidemické situaci zrušen, peníze budou vráceny.
  3. Vyplnění klasické papírové přihlášky (ta je potřeba odevzdat fyzicky Lucce Markové až to situace dovolí, nejpozději na srazu k odjezdu na tábor)

Díky,

Ondra Z.

1 komentář u „Tábor 2021

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *