Velryba naživo 21.5.

Po důkladném zvážení všech možností a zejména pak na základě zájmu rodičů zájmu (kt. byl ve většině) jsme se přeci jen rozhodli pro variantu Velryby naživo. Začátek bude tento pátek v 16:00 a předpokládaný konec asi v 17:45-18:00.
Podmínky účasti:
1) Všechny děti budou muset mít negativní antigenní test (max. 72 hod. starý), NEBO negativní PCR test (max 7 dní starý), NEBO <90 dnů od prodělání nemoci, NEBO po 2. dávce očkování NEBO Vaše čestné prohlášení, že dítě bylo takto negativně testováno (např. ve škole) a v případě kontroly potřebné dokumenty dodáte. Do dokumentů jenom nahlédneme a zkontrolujeme na začátku schůzky, poté si je prosím uschovejte, aby je bylo možné v případě kontroly předložit.

2) Ochrana úst a nosu

F.

PS: Pokud jste tak ještě neučinili (ať už děti na Velrybu poslat hodláte, nebo ne), chci Vás poprosit o vyplnění krátkého dotazníčku ohledně zájmu a případných vnímaných peripetiích Velryby naživo. Pomůže nám to vytvořit si souhrnnější obrázek o tom, jak se k současné situaci stavíte a jaké jsou Vaše případně poznámky (odkaz zde: http://bit.ly/vlrbsbrv). Díky!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *