Večer po táboře

Milí rodiče, drahé děti,

vzhledem k platným nařízením a současné situaci jsme se ale po důkladném zvážení rozhodli Večer po táboře pojmout poněkud jinak.

Tento pátek (3.12.) nebude klasická vzpomínková akce, jak jste možná někteří zvyklí. Vzpomínat budeme tentokrát jen s dětmi (jak v táborovými, tak netáborovými) v odlehčenější formě – bude se vlastně koncepčně jednat o standardní Velrybu (tj. 16:00 – 18:00) jen obě skupiny spojíme a celkový program se bude týkat uplynulého tábora.

DŮLEŽITÉ:
Protože budeme v pátek Velryby spojovat, bude nutné u dětí starších 12 let doložit potvrzení o očkování (min 14 dní od druhé dávky), negativním PCR testu (stáří <72 hodin) nebo o prodělání nemoci (laboratorně potvrzeno <180 dní). Je nám to velmi nepříjemné, ale dopředu musím avizovat, že v opačném případě Vám budeme muset zavolat, abyste si pro dítě zase přijeli. Z hlediska nařízení totiž máme jednoznačný zákaz takovému dítěti umožnit vstup. Na páteční Velrybu není nutné děti nijak speciálně registrovat.


Tahle skutečnost nás samozřejmě mrzí, rádi bychom Vás pozvali všechny. Není to pro nás pouze o promítání filmu, ale i o čase stráveném s Vámi.
Až to situace dovolí, uspořádáme druhý, (snad již) plnohodnotný večer po táboře, na kterém si společně připomeneme nejen tábor letošní, ale i tábor, který proběhl před rokem.

Mockrát děkujeme za pochopení a s ostatními vedoucími přejeme vše dobré,
-za vedoucí, Filip a Lucka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *