Vánoční Velryba

Milé děti,

rádi bychom Vás pozvali na společné Vánoce a oslavili je s Vámi. Akce bude probíhat v rámci páteční schůzky, bude však o hodinu delší (tedy od 16:00 do 19:00) a bude pro obě Velryby dohromady.

Akce proběhne v pátek 17.12..

Dárek: Naší tradicí, kterou opakujeme každý rok, je přinesení jednoho dárku, který potom dostane někdo jiný (každý jeden přinese a jeden si odnese). Letos jsme se však rozhodli pro změnu a dárek, který přinesete, nebude pro někoho jiného, ale pro Velrybu, tedy pro nás všechny. Velmi rádi dostaneme něco, co vyrobíte na výzdobu klubovny (možnostem se meze nekladou, nemusíte zůstat u obrázku na nástěnku, naopak, za originalitu budeme jen rádi!). Pokud se Vám však nechce nic vyrábět, můžete i něco koupit. Něco, co byste chtěli dále využívat, např. polštářek nebo deku na přespávačky.

Nemusíte se však bát, že přijdete zkrátka. Máme pro Vás totiž připravené překvapení!

Bohužel ani tato akce se neobejde bez omezení. Ač máme Vaše vynikající kousky z kuchyně v lásce, prosíme, letos cukroví nenoste. Můžete si na nás však vzpomenout, až ho budete chroupat doma. Také bude potřeba u dětí starších 12 let doložit potvrzení o očkování (min 14 dní od druhé dávky), negativním PCR testu (stáří <72 hodin) nebo o prodělání nemoci (laboratorně potvrzeno <180 dní). A v neposlední řadě, prosím, vezměte si roušku/respirátor.

Moc se na Vás těšíme!

Lucka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *