Tábor 2022

Milí Velrybáci,

pokud situace dovolí, i letos bychom zase rádi vyrazili na letní tábor na naše oblíbené tábořiště v Bratřicích, a to v termínu od 16. do 30. 7..

Bohužel kapacita tábořiště a tím pádem i tábora je omezená, a proto jsme se rozhodli přihlašování rozdělit do několika kol, než se naplní maximální kapacita, aby přihlašování bylo co nejvíce férové.

Přihlašování letos probíhá v těchto kolech:

Od soboty 5. března se mohou přihlašovat děti, které chodí přes rok pravidelně na Velrybu (těm, kterých se to týká, jsme dnes 5. 3. poslali email s přihláškou). 

Od soboty 19. března 10.00 se mohou přihlašovat děti, které byly minulý rok na táboře (těm, kterých se to týká, pošleme v sobotu 19. 3. email s přihláškou). 

Od soboty 2. dubna 10.00 se mohou přihlašovat jakékoliv jiné děti (přihláška bude na webu).

V případě že se v jednom přihlašovacím období přihlásí více dětí, než je stanovený limit, budeme dávat přednost podle pohlaví (kvůli sudému počtu do stanů) a podle dřívějšího času přihlášky. Přihlašování se uzavře 26. dubna.

Cena tábora je letos 4 000 Kč. Pokud si tuto cenu nemůžete dovolit, napište prosím Kubovi Hartovi (jakub.hart@gmail.com), není problém se domluvit na snížené částce. Zároveň doporučujeme zjistit si případné slevy, které je možné čerpat například od Vaší městské části, pojišťovny či zaměstnavatele – z naší strany pak není problém vystavit potřebné potvrzení. 

Těšíme se v létě!

Vedoucí

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *