Holčičí akce

Jistě už mnohé z vás dychtivě vyhlížely, co přesně se chystá pro nejstarší holky ze staršáku (8. a 9. třída). Čeká nás dámská jízda ve velkém stylu plná módy, sebepéče, rozebírání toho, co se kde šustlo a spoustu dalšího. Budeme spojeny s holkami z Akordu, abychom se mezi sebou lépe poznaly, užily si společný víkend a pro vás se stal přechod z Velryby do Akordu snazším.

Akce začíná 6. května hned po Velrybě a končí v neděli 8. května se začátkem bohoslužby. Cena je 200 Kč.
S sebou si vezměte: věci na přespání; to nejkrásnější oblečení, které v šatníku najdete a ve kterém se cítíte jako hvězdy večera; oblečení, které vám již neslouží a ráda bys ho poslala dál, protože by se mohlo hodit někomu dalšímu (to samé se šperky, kabelkami, slunečními brýlemi, plátěnkami a dalšími módními doplňky i například krémy, paletky, laky na nehty, které vám nevyhovují a jsou ve stavu, že by je ještě někdo další mohl ocenit) a kapesné do sekáče pro příležitost doplnění svého šatníku o pár dalších kousků.
Zkrátka a dobře nás čeká swap, kam doneste cokoliv, co vás omrzelo, ale někomu dalšímu by to mohlo ještě skvěle posloužit 🙂. Pokud nic takového doma nemáte, tak dobře pro vás, nevěšte hlavu a nic nenoste. Je to skvělý ukazatel toho, že si kupujete jen ty věci, které opravdu využijete 😃.

Hlaste se prosím Emmě Beňové do středy 4. května buď SMS na tel: 601 350 416, na e-mail: benova.emma@gmail.com, nebo kamkoliv jinam, pokud na mě máte kontakt ještě přes nějakou jinou platformou 😃.

Moc se na vás těšíme!
Emma B.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *