40 dní s Biblí stále ještě běží, až do Velikonoc – kdo to nestihl, ještě se může zapojit ;-)

http://www.cb.cz/akce/logo.jpgI v letošním roce zveme všechny členy a přátele Církve bratrské k rozhodnutí osobního čtení Bible a k modlitbám, což v minulosti patřilo k automatickým základům naší zbožnosti. Opakovaně zaznamenáváme, že někteří naši členové přicházejí ke kontaktu s Písmem pouze v rámci nedělního shromáždění. Postrádají základní biblické znalosti, natož aby na nich mohli stavět, nebo se podle nich ve svém životě zásadně orientovat.

Zveme tímto jednotlivce, rodiny, skupinky, mládeže i celé sbory, aby se připojili k třetímu ročníku akce s názvem 40 dní s Biblí, která bude zahájena ve středu 20. února 2013 a potrvá celých 40 dní až do velikonoční neděle. Budeme velmi rádi, pokud se i Vy připojíte svým rozhodnutím čtení vybraných částí Písma.

Připravili jsme pro vás materiály, které můžete využít v případě vašeho rozhodnutí čtyřicetidenního čtení Bible. Někdo se rozhodne, že v této předvelikonoční době přečte část Bible, kterou si vybere sám, další si k osobní četbě opatří jeden z mnoha českých překladů, aby se na vybrané texty podíval trochu jinými očima, jiný použije připravené materiály. Na letošní rok jsme připravili společné čtení knih Izajáše a Skutků. Ze strany Rady jsme připravili alespoň základní materiály, které jsou publikovány na těchto webových stránkách, jako servisní nabídky pro všechny, kteří se k akci připojí.
zdroj: http://www.cb.cz/akce/info.htm

 

kompletní informace zde:  http://www.cb.cz/akce/

Příspěvek byl publikován v rubrice Celocírkevní a mimosborové akce. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *