Povodně – hledáme další dobrovolníky!

Milí bratři a sestry,

Církev bratrská před více jak jedním rokem zahájila spolupráci se Střediskem rozvojové a humanitární pomoci pod Diakonií ČCE. Několik našich členů se aktuálně připojilo k více jak 300 dobrovolníků z celé republiky, kteří se přihlásili k pomoci lidem postiženým v oblasti povodní. V současné době hledáme další dobrovolníky, kteří by byli připraveni pomáhat při odstraňování povodňových škod s podmínkou pomoci v délce alespoň 3 dnů. Registrace probíhá prostřednictvím aktuálního článku na webových stránkách Církve bratrské, kde získáte další informace. Podmínkou je pouze věk nad 18 let a dobrý zdravotní stav.

Děkujeme všem ochotným lidem připraveným k pomoci. Například Sbor Církve bratrské v Poděbradech zpřístupnil v kritické chvíli svou modlitebnu, ve které našly rodiny s dětmi přechodný azyl. Evidujeme další vlnu solidarity, nabídek pomoci apod., za které velice děkujeme.

S přáním Boží ochrany:

Mgr. Petr Grulich
tajemník Rady Církve bratrské

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Celocírkevní a mimosborové akce. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *