nám. Republiky 400, 277 11 Neratovice
603 868 798 (kazatel Tomáš Grohman)
neratovice@cb.cz

Proběhl letošní Teen tábor

Created with Sketch.

Proběhl letošní Teen tábor

Letošní ročník teen tábora se konal od 7. do 14. července a byl stejně úspěšný jako předešlé ročníky. I když došlo k několika změnám, celkový dojem byl jednoznačně pozitivní a všichni si tábor opravdu užili.

Tématem letošní celotáborové hry byla kolonizace nové planety po zničení rodné planety. Účastníci se setkali s různými mimozemskými rasami a řešili nespočet výzev spojených s novým životem na cizí planetě. Program účastníkům ozkoušel nejen fyzické zdatnosti, ale také duševní odolnost a schopnost týmové spolupráce.

Letos se tábora zúčastnilo sedm odvážných účastníků a osm organizátorů. I přes menší počet dětí oproti minulému ročníku byl tábor plný aktivit a výzev. Program byl pečlivě naplánován a realizován díky skvělému týmu vedoucích, kteří se postarali o to, aby vše proběhlo hladce.

Součástí programu byl také celodenní výlet do Jizerských hor, kde jsme vystoupali na horu Bukovec. Tento výlet nabídl úžasné výhledy a možnost odpočinku v krásné přírodě.

Duchovní program vedl katolický bohoslovec Tonda a náš kazatel Tomáš. Jejich přítomnost a vedení duchovních aktivit přinesly do programu hloubku a možnost zamyšlení se nad širším kontextem našich aktivit a životů. Každý den byl započat a zakončen krátkým společným zamyšlením, chválami a modlitbami.

Tento ročník byl pro všechny zúčastněné nezapomenutelným zážitkem – těšíme se proto na příští teen tábor, který se bude nejspíše konat 16.–23.8.2025 (pokud bude dostatek účastníků), kdy se opět setkáme a prožijeme další dobrodružství.

Napsat komentář