VelrybaFest

Na výročí 25 let od založení Velryby chystáme festival s názvem VelrybaFest, který se bude konat 21. – 23. října. Akce je určena jak pro děti, rodiče, kamarády, tak i pro bývalé Velrybáky, vedoucí a jejich přátele. Budeme rádi, když o festivalu dáte vědět dál.

21. října – pátek
Na páteční večer jsme si pro Vás přichystali Večer (p)o táboře neboli ohlédnutí za letním táborem roku 2022. Těšíme se na všechny Velrybáky, jejich sourozence, rodiče, babičky, dědečky a tetičky, kteří jsou zvědaví, co jejich děti prožívaly celých 14 letních dní na tábořišti v Bratřicích. Zveme samozřejmě i všechny odrostlé Velrybáky, kteří chtějí zavzpomínat na ty „staré dobré časy,“ kdy v létě jezdili na tábor. Samotný program začíná v 18:00. Budeme moc rádi, když donesete něco dobrého k snědku, ať už sladké, slané nebo něco k pití.
Pro děti z Velryby bude Velryba klasicky od 16:00, abychom společně vše vyzdobili a připravili.
Po Večeru po táboře bude pro děti následovat přespávačka, kdy se společně zapojíme do realizace sobotních plánů a jistě zbyde čas i na společné hry. Na ni je potřeba se předem přihlásit u Emmy Beňové (tel: 601 350 416) nejpozději do 19. října. Přespávačka bude končit v sobotu se začátkem akce ve 13:00. Od této chvíle za své děti přebírají plnou zodpovědnost jejich rodiče. Přespání ze soboty na neděli už pro děti z Velryby nebude.

S sebou (Velrybí děti): kostým z tábora, spacák, hygiena, věci na spaní, 50 Kč na večeři a snídani.

22. října – sobota
V sobotu program začíná ve 13:00. Můžete se těšit na zahradu plnou stánků soutěžních – kvízy a soutěže o lístky do tomboly; kreativních – vytváření společné koláže, fotokoutek a zaznamenávání zážitků do kroniky a nebudou chybět ani ty občerstvovací. Do toho nás čekají společné body programu, mezi které patří vyvěšování vlajky, uvádění do síně slávy, klasické táborové hry, tombola a mnoho dalšího. Na místě bude možno si po dlouhých letech opět zakoupit velrybí tričko, tak si s sebou nezapomeňte přibalit nějakou tu hotovost. Program bude probíhat až do večera, kdy nás čeká kulturní program – koncert skupiny Prorok. Nezapomeňte si tedy s sebou vzít teplé oblečení. Neradi bychom to zakřikli, ale raději si přibalte i oblečení do deště. Je konec října, musíme se připravit na vše :D.
Vstupné na festival bude dobrovolné, pokud budete chtít ve stáncích konzumovat jídlo, vezměte si s sebou hotovost i na něj.
Ze soboty na neděli se uskuteční přespání v kostele tentokrát pro již odrostlé Velrybáky. Takže ti, co se spadají do této skupiny, přibalte si i věci na přespání. Budeme se na Vás těšit.

23. října – neděle
V neděli nás čeká duchovní zakončení VelrybaFestu – tematická bohoslužba, které ponese název – Vděčnost nejen za Velrybu. Bohoslužba proběhne v běžný čas od 10:00.

Těšíme se na Vás
Vedoucí Velryby

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *