Tábor 2023

Milí Velrybáci,

i letos pro Vás plánujeme společný letní tábor, který bude opět na našem oblíbeném tábořišti v Bratřicích, a to v termínu od 15. do 29. 7.

Přihlašování na tábor bude i letos rozděleno do několika kol než se naplní maximální kapacita a to z důvodu omezené kapacity a také aby byl proces přihlašování co nejvíce férový.

Přihlašování letos probíhá v těchto kolech:

Od čtvrtka 23. března se mohou přihlašovat děti, které chodí přes rok pravidelně na Velrybu (těm, kterých se to týká, jsme dnes 22.3. poslali email s přihláškou). 

Od čtvrtka 6. dubna 10.00 se mohou přihlašovat děti které byly minulý rok na táboře a ty, které chodí přes rok na Velrybí schůzky nepravidelně (těm, kterých se to týká, pošleme email s přihláškou). 

Od čtvrtka 20. dubna 10.00 se mohou přihlašovat jakékoliv jiné děti (přihláška bude na webu).

V případě že se v jedno přihlašovací období přihlásí více dětí než je stanovený limit, budeme dávat přednost podle pohlaví (kvůli sudému počtu do stanů) a podle dřívějšího času přihlášky (vyplnění její online verze). Pokud přihlašujete své dítě na tábor, tak předpokládáme, že s námi pojede na celých 14 dní.

Papírovou verzi přihlášky, je potřeba fyzicky odevzdat Lucce Hartové až budete mít příležitost, nejpozději však na srazu k odjezdu na tábor.

Přihlašování se uzavře 30. dubna.

Cena letošního tábora je 5 000 kč. Pokud si tuto cenu nemůžete dovolit, napište prosím Kubovi Hartovi (jakub.hart@gmail.com) – hlavnímu vedoucímu tábora, není problém se domluvit na snížené částce. Zároveň doporučujeme zjistit si případné slevy, které je možné čerpat například od Vaší městské části, pojišťovny či zaměstnavatele – z naší strany pak není problém vystavit potřebné potvrzení. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *