Tábor 2024

Milí Velrybáci,

i letošní rok rychle plyne a my už pro Vás plánujeme další letní tábor. Ten bude i letos probíhat na tábořišti v Bratřicích u Pacova, a to v termínu od 13. do 27. 7.

Přihlašování na tábor je i letos rozděleno do několika kol než se naplní maximální kapacita a to z toho důvodu, že je samozřejmě omezená a také, aby byl proces přihlašování co nejvíce férový.

Přihlašování letos probíhá v těchto kolech:

Od pátku 15. března se mohou přihlašovat děti, které chodí přes rok pravidelně na Velrybu (těm, kterých se to týká, jsme v tento den poslali email s odkazem pro vyplnění online přihlášky). 

Od pondělí 1. dubna 10.00 se budou moct přihlašovat děti, které byly minulý rok na táboře a ty, které chodí přes rok na Velrybí schůzky nepravidelně (těm, kterých se to týká pošleme email s odkazem pro vyplnění online přihlášky). 

V případě nenaplnění kapacity tábora bude od pondělí 15. dubna 10.00 možné přihlásit jakékoliv jiné děti (přihláška bude na webu).

V případě že se v jedno přihlašovací období přihlásí více dětí než je stanovený limit, budeme dávat přednost podle pohlaví (kvůli sudému počtu do stanů) a podle dřívějšího času přihlášky (vyplnění její online verze). Pokud přihlašujete své dítě na tábor, tak předpokládáme, že s námi pojede na celých 14 dní.

Papírovou verzi přihlášky, je potřeba fyzicky odevzdat Lucce Hartové až budete mít příležitost, nejpozději však na srazu k odjezdu na tábor.

Přihlašování se uzavře 30. dubna.

Cena tábora je i letos 5 000 kč. Pokud si tuto cenu nemůžete dovolit, napište prosím hlavnímu vedoucímu tábora (Kuba Hart – jakub.hart@gmail.com), není problém se domluvit na snížené částce. Zároveň doporučujeme zjistit si případné slevy, které je možné čerpat například od Vaší městské části, pojišťovny či zaměstnavatele – z naší strany pak není problém vystavit potřebné potvrzení (prosíme ovšem, aby jste případné takové žádosti zasílali pokud možno před konáním tábora).