• Sborová oznámení ze dne 18. 9. 2005

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: během shromáždění

    e) Dorost – Archa: každý pátek v 15 hodin

    f) Mládež: každý pátek v 17,30 hodin

    g) Klub seniorů až od října

    h) Maminec v úterý v 9,30 hodin

    i) Zpěváci po domluvě s dirigentem

    j) Kavárna je po shromáždění jako obvykle otevřena. Přijďte si posedět a pohovořit.

    3. Bratr kazatel Drahokoupil přivezl pozdravy z Opavy, kde sloužil minulou neděli a pozdravy z konference o životě a díle Kristíny Royové, která se konala včera ve Smilovicích.

    4. Bratr předseda RCB kazatel ThDr Pavel Černý ustanovil v neděli před týdnem správcem sboru ve Frýdku Místku bratra kazatele Jaroslava Preislera. Slavnostního shromáždění se zúčastnili i někteří z našeho ostravského shromáždění.

    5. Bratr kazatel Drahokoupil dnes slouží v Odrách a Suchdolu a

    odpoledne se zúčastní ve Vsetíně shromáždění, při kterém bude ustanoven novým správcem sboru bratr kazatel Ing. Josef Fišer. Bratr Drahokoupil vás všechny pozdravuje.

    6. V úterý 20. září 2005 bude v naši modlitebně pohřební rozloučení se zesnulým panem Janem Sokolem, švagrem naší milé sestry Marie Polohové, která o něj a jeho manželku dlouhodobě obětavě pečovala.

    7. S radostí oznamujeme, že vyšlo druhé číslo sborového zpravodaje „Víš to?“, plné zpráv a svědectví z letošních sborových táborů a kempů našeho sboru.

    8. Příští sobotu a neděli se uskuteční náš sborový zájezd do Košic. Pro malý zájem musel být odhlášen autobus a pojedeme auty. Bratr kazatel prosí účastníky zájezdu, aby se za tu cestu i za naši službu v Košicích modlili a uvítá osobní svědectví.

    9. Od pondělka do středy se uskuteční celocírkevní konference kazatelů s manželkami v Malenovicích. Modlete se prosím za požehnání pro účastníky konference a pro celou církev.

    10. Za dva týdny, v neděli 2. října chceme s pomocí Boží děkovat Pánu Bohu za všechny dobré dary. Prosíme zahrádkáře, aby v pátek nebo v sobotu ráno před touto nedělí přinesli některé své výpěstky pro naaranžování stolů pro Den díkůvzdání za úrodu.

    11. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují:

    a) naše nemocné sestry – Jana Čížková, Terezka Martínková, Marta Straková, Marie Raždíková, Marie Švidrnochová, Bohumila Trojanská …

    b) bratři – Jan Bartoň, Miroslav Bartoš, Zdeněk Chromčák, Michal Orawski, Daniel Straka, Václav Šeděnka …

    12. Blahopřejeme k narozeninám těm, kteří se je budou připomínat v příštím týdnu a přejeme jim mnoho Božího požehnání, potřebného zdraví a hodně lásky. Jsou to:

    bratři: Miroslav Bartoš, Karel Buba a Eduard Linzer.

    13. Příští neděli chceme při sbírce pamatovat svými příspěvky na postižené hurikánem Katrin. O finanční pomoc na tento účel nás prosí Rada Církve bratrské.

Comments are closed.