• Sborová oznámení ze dne 13. 11. 2005

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: během shromáždění

    e) Dorost – Archa: každý pátek v 15 hodin

    f) Mládež: každý pátek v 17,30 hodin

    g) Klub seniorů každou středu v 15:00 hodin

    h) Maminec v úterý v 9,30 hodin

    i) Zpěváci po domluvě s dirigentem

    j) Kavárna je po shromáždění jako obvykle otevřena. Přijďte si posedět a pohovořit.

    1) Příští neděli 20. listopadu bude Sborový den. Shromáždíme se v 9,30 hodin a podruhé ve 13,30 hodin s bratry a sestrami z našich kazatelských stanic a z opavského sboru. Budeme si navzájem sloužit Božím slovem, osobními svědectvími, písněmi a modlitbami.

     Modlete se za toto setkání a povězte nám své svědectví. Bude to i den vděčnosti Pánu, za to, že se již deset let můžeme scházet v naší krásné modlitebně. Po dopoledním shromáždění se nebudeme rozcházet, budeme mít společný oběd a čas k vzájemným rozhovorům.

    2) Šéfredaktor Bratrské rodiny, bratr kazatel Bronislav Matulík nás seznamuje s tím, že od nového roku bude časopis Církve bratrské vycházet pod názvem BRÁNA Bratrská rodina. Bude za stejnou cenu. Je to časopis pro čtenáře z okruhu CB i pro čtenáře za hranicemi naši církve. Novinkou bude pravidelná generační příloha, střídavě pro děti, mládež a seniory. Mnozí máte s BR dobré zkušenosti. Doporučuji její odebírání dalším, zejména mladým rodinám a vám, co jste ve sboru krátce. Můžete se přihlásit u bratra Jana Konečného.

    3) Česká evangelikální aliance pořádá v našem sboru v sobotu a neděli 3. a 4. prosince konferenci „Co se učí naše děti“. Konference je zaměřena především na pomoc věřícím rodičům se školou povinnými dětmi. Přihlášky najdete pod vývěskou s podrobnějšími údaji. Velice vám konferenci doporučuji. Jde o děti z našich věřících rodin.

    4) Dnes máme zvláštní shromáždění, zaměřené na evangelizaci a misii, kterým se chceme připravovat na plnění příkazu Pána Ježíše Krista : „Jděte ke všem národům a získávejte mi učedníky, … křtěte je, …učte je, …“ Mt 28,19. Před naším sborem stojí dvě velké možnosti (úkoly), které mohou přinést velké požehnání:

     Evangelizace ProChrist 2006 – modlitební příprava – Modlitební příručka a modlitební list

    5) Opět vyšlo další číslo ostravského zpravodaje „Víš to?“. Můžete si ho ještě zakoupit u bratra Targosze za 10,- Kč

    6) Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují:

     naše nemocné sestry – Jana Čížková, Terezka Martínková, Marta Straková, Marie Raždíková, Marie Švidrnochová, Bohumila Trojanská, Vlasta Záletková …

     bratři – Jan Bartoň, Zdeněk Chromčák, František Mrázek, Daniel Straka, Václav Šeděnka …

    7) Blahopřejeme k narozeninám těm, kteří se je budou připomínat v příštím týdnu a přejeme jim mnoho Božího požehnání, potřebného zdraví a hodně lásky. Jsou to:
     Alice Prudilová, Jan Štigler, Karel Fojtík, Noemi Lachmanová, Kevin Dickson, Ester Fürstová a Věra Becková.

Comments are closed.