• Sborová oznámení ze dne 12. 2. 2006

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: během shromáždění

    e) Dorost – Archa: každý pátek v 15 hodin

    f) Mládež: každý pátek v 17,30 hodin

    g) Klub seniorů každou středu v 15:00 hodin

    h) Maminec v úterý v 9,30 hodin

    i) Zpěváci po domluvě s dirigentem

    3. Bratr kazatel Drahokoupil dnes slouží v Opavě a v Porubě a všechny vás pozdravuje.

    4. Blíží se březnový termín evangelizace ProChrist 2006 a tak vás prosím, zdržte se příští neděli (19. února) po shromáždění v sále ke krátké chvíli modliteb za lidi, kteří budou pozváni, aby mohli uvěřit.

    5. Za týden, v neděli 19. února 2006 v 16:00 hodin se v modlitebně BJB uskuteční školení pro duchovní poradce při evangelizaci ProChrist2006. Bližší informace zájemcům podá bratr Jaromír Kutý.

    6. V neděli 5. března v 15:00 hodin odpoledne budeme mít v Ostravě výroční členské shromáždění. Prosíme členy sboru, aby pamatovali na svou účast.

    7. Na vývěsce najdete pozvání na rekreaci seniorů od 17. 6. do 24. 6. 2006 a pozvání na rekreaci rodin se specifickými potřebami od 15. 7. do 22. 7. 2006. Jsou tam přiloženy přihlášky, věnujte této možnosti pozornost.

    8. Staršovstvo sboru vyhlašuje na neděli 19. února mimořádnou sbírku. V letošním roce byly podle míry inflace v předchozím roce zvýšeny členské příspěvky do RCB, na ETS, stavební fond a na valorizaci platů kazatelů a čeká nás časově odsunutá splátka do stavebního fondu, která je o 120 000,- Kč vyšší než v minulých letech.

    9. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují:

     naše nemocné sestry – Jana Čížková, Terezka Martínková, Hilda Pantoková, Marta Straková, Marie Švidrnochová, Bohumila Trojanská …
     bratři – Jan Bartoň, Zdeněk Chromčák, František Mrázek, Daniel Straka, Václav Šeděnka …
    10. Blahopřejeme k narozeninám těm, kteří si je bude připomínat v příštím týdnu a přejeme jim mnoho Božího požehnání, potřebného zdraví a hodně lásky od lidí i Pána Boha.

     Jsou to sestry Lenka Drechslerová, Marta Bartošová, pro kterou je ve vestibulu připraven dopis – prosíme připojte se k blahopřání svým podpisem, bratr Tomáš Buroň a z dětí Martina Zdražilová (3 roky).

Comments are closed.