• Sborová oznámení ze dne 22. 10. 2006

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: každou neděli v 9:30 hodin

    e) Dorost – Archa: v pátek v 15:00 hodin

    f) Mládež: v pátek v 17:30 hodin

    g) Klub seniorů: ve středu v 15:00 hod.

    h) Setkání maminek: v úterý v 9:30 hodin

    3. Všechny vás zveme do všech našich pravidelných shromáždění a setkání. Jejich pravidelné začátky jsou uvedeny na těchto stránkách a na nástěnce ve vestibulu modlitebny.

    4. Bratr kazatel Jan Drahokoupil dnes slouží ve sboru Církve bratrské v Brně na Kounicově ulici.

    5. Chceme vás upozornit na to, že v noci ze soboty 28. října na neděli 29. října si budeme opět posouvat hodinky, tentokrát o 1 hodinu dozadu – opět budeme žít podle středoevropského času.

    6. V pondělí 30. října bude v 18 hodin v naší ostravské modlitebně Církve bratrské ekumenické shromáždění, které bývá konáno pod názvem „Modlitby za Ostravu“.

    5. 28. a 29. října 2006 bude uskutečněn náš zájezd do sboru v Kolíně. Měli bychom tam zpívat, vyřídit svá svědectví a sdílet si zkušenosti z našeho života víry s tamními věřícími. Staršovstvo uvítá, když se nás do Kolína vydá co nejvíce.

    Program chceme mít obdobný jako při návštěvě kolínských v Ostravě. V sobotu podvečer neformální shromáždění se sborem s písněmi, svědectvími a sdílením se o sborové práci a jejich složkách, pak noclehy v rodinách – sdílení, v neděli dopoledne slavnostnější shromáždění s naší službou svědectví, krátkým kázáním a písněmi vokálně instrumentální skupina Honzy Prudila, doplněná o další zpěváky a hudebníky.

    Všechno je třeba dát dohromady do neděle 22.10.2006, abychom mohli do Kolína poslat počty a složení účastníků, kvůli stravování a ubytování. Přihlaste se tedy na zájezd nejpozději dnes. Na vývěsce ve vestibulu je listina, kam se každý účastník zájezdu má zapsat.

    6. V tomto měsíci má vyjít pomůcka ke čtení „Kážeme Krista“. Kdo jste si ji objednali, můžete si ji už u bratra Bély Asszonyi zaplatit. Cena jednoho výtisku bude 150,- Kč.

    7. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši nemocní:

    sestry – Marta Bartošová, Jana Čížková, Terezka Martínková, Hilda Pantoková, Marta Raczko, Marta Straková, Marie Švidrnochová

    bratři – Jan Bartoň, Miroslav Bartoš, Miroslav Bukáček, Zdeněk Chromčák, Václav Šeděnka, Daniel Straka

    8. Blahopřejeme k narozeninám sestře Terezce Martínkové a bratrům Olegovi Jevsejčikovi a Lukášovi Komárkovi a přejeme jim mnoho lásky, trpělivosti, moudrosti, Božího požehnání, Boží ochrany a potřebného zdraví. Z dětí bude slavit své narozeniny Jiří Blažej.

Comments are closed.