• Sborová oznámení ze dne 31. 12. 2006

    1. Zveme vás všechny do všech našich pravidelných shromáždění. Jejich pravidelné začátky jsou uvedeny na nástěnce ve vestibulu.

    2. Dnes se sejdeme ještě jednou. V 16 hodin bude shromáždění k ukončení tohoto roku 2006.

    3. Zítra, na Nový rok v 9,30 hodin budeme mít jako každoročně sváteční novoroční shromáždění – chceme začít nový rok 2007 u Božího slova.

    4. V neděli za týden (7. ledna 2007) bude při dopoledním shromáždění vysluhována Svatá večeře Páně a bude přijata za plnoprávnou členku našeho sboru sestra Lenka Drechslerová.

    5. Příští neděli začíná každoroční pravidelný křesťanský týden modliteb. Každý den budou shromáždění začínat v 18 hodin. Rozpis jednotlivých večerů je na nástěnce u vchodu ve vestibulu.

    V neděli 7. ledna je první modlitební večer v Bratrské jednotě baptistů v Ostravě Zábřehu, sloužit bude bratr Antonín Kratochvíl z Křesťanského společenství.

    6. Pravidelná biblická hodina ve středu večer tentokrát nebude, bude ale v naší modlitebně v 18 hodin další modlitební večer, poslouží nám bratr Aleš Wrana z ČCE.

    7. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši dlouhodobě nemocní:

    sestry – Marta Bartošová, Jana Čížková, Terezka Martínková (je v LDN Radvanice), Hilda Pantoková, Marta Raczko, Marta Straková, Marie Švidrnochová

    bratři – Jan Bartoň, Miroslav Bartoš, Miroslav Bukáček, Zdeněk Chromčák, Václav Šeděnka, Daniel Straka

    8. Blahopřejeme k narozeninám těm, kteří si je budou připomínat v následujícím týdnu.
    Jsou to bratr Tomáš Asszonyi a sestra Vanda Malá, pro kterou je připraven ve vestibulu blahopřejný dopis, ke kterému se můžete připojit svými podpisy.

    Z dětí to jsou Jan Asszonyi a Matyáš Filip.
    Přejeme všem mnoho lásky, trpělivosti, moudrosti, Božího požehnání, Boží ochrany i potřebného zdraví.

Comments are closed.