• Sborová oznámení ze dne 11. 3. 2007

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: každou neděli v 9:30 hodin

    e) Dorost – Archa: v pátek v 15:00 hodin

    f) Mládež: v pátek v 17:30 hodin

    g) Klub seniorů: ve středu v 15:00 hod.

    h) Setkání maminek: v úterý v 9:30 hodin

    3. Zveme vás všechny do všech našich pravidelných shromáždění. Jejich pravidelné začátky jsou uvedeny na jiném místě těchto stránek.

    4. Dnes, 11. března odpoledne, bude v 1500 hodin Výroční členské shromáždění. Prosíme všechny řádné členy, aby na toto sejití nezapomněli a zúčastnili se ho v hojném počtu.

    Pro všechny řádné členy je připravena tištěná brožurka „Výroční zpráva za rok 2006“, která obsahuje zprávy za všechny oblasti života našeho sboru v roce 2006. Do každé rodiny patří jako každý rok jeden výtisk. Kdo ji ještě nemáte, vyzvedněte si ji ve vestibulu.

    5. Těšíme se na sobotu a neděli 24. a 25. března, kdy bude v našem sboru hostovat smíšený pěvecký sbor z CB Prahy Smíchova. V sobotu 24. března uspořádají od 17-ti hodin koncert, na kterém zazní Žalmy, kantáty a písně.

    6. Tutéž neděli dopoledne kázáním poslouží smíchovský kazatel, bratr Bronislav Matulík a uslyšíme ještě písně sboru a svědectví. Přijďte a pozvěte. Zvláště koncert je příležitostí k pozvání našich přátel. Na vývěsce je plakátek a pod ním jsou pozvánky, které si můžete rozebrat.

    7. Protože potřebujeme ubytovat 27 hostů, prosíme vás pro ně o noclehy a ochotu k pohostinnosti. Jedná se o nocleh ze soboty na neděli a snídani v neděli. Své nabídky na ubytování sdělte sestře Drahokoupilové, která má jmenný seznam hostů.

    8. Upozorňujeme na to, že ve vestibulu na nástěnce jsou informace o letošním pobytu seniorů ve dnech 19.5. – 26.5.2007, který se bude konat v Deštném v Orlických Horách.

    9. Dnešní neděle je vyhlášena ve všech sborech CB jako neděle Evangelikálního teologického semináře. Pamatujte na seminář svými modlitbami – za učitele a studenty a modleme se i za nové studenty, kteří by studium na ETS absolvovali.
    Bližší informace najdete na nástěnce ve vestibulu.

    11. Upozorňujeme, že dnes bude kavárna otevřena až před odpoledním členským shromážděním od 14,15 hodin a pak ještě po jeho ukončení.

    12. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši dlouhodobě nemocní:

    sestry – Jana Čížková, Terezka Martínková (byla již z LDN propuštěna), Hilda Pantoková, Bohumila Přikrylová (v Charitním domově sv. Alžběty na Zelené ulici), Marta Raczko, Zdenka Siváková, Marta Straková, Marie Švidrnochová

    bratři – Jan Bartoň, Zdeněk Chromčák, Václav Šeděnka, Daniel Straka

    13. Blahopřejeme k narozeninám těm, kteří si je budou připomínat v následujícím týdnu.

    Jsou to sestry Alena Holasová a Sylva Konečná, z kategorie dětí sboru je to Aneta Kunová.

    Všem jmenovaným přejeme mnoho lásky, trpělivosti, moudrosti, Božího požehnání, Boží ochrany a potřebného zdraví.

Comments are closed.