• Sborová oznámení ze dne 20. 5. 2007

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: každou neděli v 9:30 hodin

    e) Dorost – Archa: v pátek v 15:00 hodin

    f) Mládež: v pátek v 17:30 hodin

    g) Klub seniorů: ve středu v 15:00 hod.

    h) Setkání maminek: v úterý v 9:30 hodin

    3. Zveme vás všechny do všech našich pravidelných shromáždění. Jejich pravidelné začátky jsou uvedeny na jiném místě těchto stránek.

    4. Připomínáme, že zítra, v pondělí 21. května od 18-ti hodin se uskuteční již sedmý ekumenický večer modliteb za Ostravu. Přijďte a pozvěte.

    5. Máme dnes radostnou zprávu, že manželům JANOVI a ALICI PRUDILOVÝM se 18. května narodil synáček KRYŠTOF. (Údaje pro maminky, babičky a tetičky: vážil 3,25 kg a měřil 50 cm.

    Rodičům přejeme hodně moudrosti a trpělivosti při výchově všech tří dětí, malému Kryštofovi hodně Božího požehnání a zdraví.

    6. V sobotu 2. června mládež organizuje od 15 do 18 hodin v parku Milady Horákové (za modlitebnou) pro děti Dětský den s hrami a soutěžemi.

    7. V Opavě se opět bude 17. června konat již několik generací velmi oblíbený každoroční, pravidelný, celodenní Dětský den.

    i) Prosíme Vás, kteří se ho chcete zúčastnit, abyste se nejpozději do 10. června přihlásili u bratra Tomáše Asszonyi. Bližší informace jsou na pozvánce, která je na nástěnce ve vestibulu.

    8. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši dlouhodobě nemocní:

    j) sestry – Jana Čížková, Terezka Martínková, Hilda Pantoková, Bohumila Přikrylová, Marta Raczko, Zdenka Siváková, Ludmila Smreková, Marta Straková, Marie Švidrnochová, Ester Tošenovjanová

    k) bratři – Jan Bartoň, Zdeněk Chromčák, Václav Šeděnka, Daniel Straka

    9. Blahopřejeme k narozeninám těm, kteří si je budou připomínat v následujícím týdnu.

    l) Jsou to bratři Michael Novotný, Jan Bartoň a Lukáš Maňásek, z nejmladší generace sboru Michael Kuhn. Všem jmenovaným přejeme mnoho Božího požehnání, Boží ochrany, potřebného zdraví a lásku, trpělivost a moudrost.

Comments are closed.