• Sborová oznámení ze dne 10. 6. 2007

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: každou neděli v 9:30 hodin

    e) Dorost – Archa: v pátek v 15:00 hodin

    f) Mládež: v pátek v 17:30 hodin

    g) Klub seniorů: ve středu v 15:00 hod.

    h) Setkání maminek: v úterý v 9:30 hodin

    3. Zveme vás všechny do všech našich pravidelných shromáždění. Jejich pravidelné začátky jsou uvedeny na jiném místě těchto stránek.

    4. Instalace bratra kazatele Kena Pitchera za kazatele nového sboru ve Frýdlantu se bude konat dnes, v neděli 10. června 2007 v 16 hodin v KAMu v Malenovicích.

    5. Klub seniorů pořádá tuto středu 13. června 2007 celodenní autobusový zájezd do Kopřivnice, Štramberku, Příboru a okolí.

    i) Zájemci přihlaste se u bratra Jaromíra Kutého, který rovněž poskytne bližší informace. Pozvánka je na nástěnce ve vestibulu. Odjezd je v 8OO hodin od Domu kultury Vítkovice

    6. V Opavě se opět bude v neděli za týden, 17. června, konat již několik generací velmi oblíbený každoroční, pravidelný, celodenní Dětský den.

    j) Prosíme Vás, kteří se ho chcete zúčastnit, abyste se nejpozději dnes přihlásili u bratra Tomáše Asszonyi, abychom mohli do Opavy nahlásit počet zúčastněných. Bližší informace jsou na pozvánce, která je na nástěnce ve vestibulu.

    7. Na konci shromáždění při poslední písni bývá konána pravidelná dobrovolná sbírka na stálé potřeby a provoz sboru.

    k) Za vaše dobrovolné a ochotné dary děkujeme – „Každý ať dává podle toho, jak se ve svém srdci předem rozhodl, ne s nechutí ani z donucení; vždyť radostného dárce miluje Bůh“ 2.Kor. 9,7.

    8. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši dlouhodobě nemocní:

    l) sestry – Jana Čížková, Terezka Martínková, Hilda Pantoková, Bohumila Přikrylová, Marta Raczko, Zdenka Siváková, Ludmila Smreková, Marta Straková, Marie Švidrnochová, Ester Tošenovjanová

    m) bratři – Jan Bartoň, Zdeněk Chromčák, František Maňásek (celý sbor pozdravuje), Václav Šeděnka, Daniel Straka

    9. Blahopřejeme k narozeninám těm, kteří si je budou připomínat v následujícím týdnu:

    n) Jsou to Janis Moore, Miroslav Bukáček, manželé Radovan a Radana Lipusovi, Ladislav Bartoň a Jakub Mrázek. Z nejmladší generace dětí sboru to je Emily Beck.

    Přejeme jim do dalších roků života mnoho Božího požehnání, Boží ochrany, potřebného zdraví a lásky, trpělivost a moudrost.

Comments are closed.