• Sborová oznámení ze dne 5. 8. 2007

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: během prázdnin není

    e) Dorost – Archa: během prázdnin není

    f) Mládež: během prázdnin není

    g) Klub seniorů: během prázdnin není

    h) Setkání maminek: během prázdnin není

    3. Zveme vás všechny do všech našich pravidelných shromáždění. Jejich pravidelné začátky jsou uvedeny na jiném místě těchto stránek.

    4. Prosíme všechny vás, kteří se rozjedete na prázdniny a dovolené, abyste ve sborech, které navštívíte, vyřídili naše srdečné pozdravy. Přejeme vás příjemný a Pánem Bohem požehnaný odpočinek, abyste mohli nabrat nové síly pro další pracovní dny.

    5. V úterý 31. července se manželům Vaňušovým z porubské stanice narodil syn Jan. (Informace pro maminky a tetičky: při narození vážil 4,20 kg a měřil 52 cm.) Rodičům přejeme při výchově obou synů hodně moudrosti od Pána Boha a malému Janovi Boží požehnání, zdraví a zdárný růst.

    6. Srdečně Vás zveme na koncert barokní a renesanční hudby, který se bude konat v Modlitebně Církve Bratrské na ulici 28. října 129/148, v Ostravě, v pátek 10. srpna 2007 v 19.00 hodin. Na programu budou díla G. P. Telemanna, G. Sammartiniho, G. F. Handela, E. Widmanna, C. Gervaise a dalších. Účinkovat budou studenti konzervatoře v Utrechtu, Nizozemí a České Republiky: Hidesato Sugiyama (Japonsko), Luis Reyes Tico (Mexiko), Jitka Smutná, Anna Mikolajková a Alice Krejčí (Česká Republika). Vstupné: 80,-Kč. Těšíme se na vás!

    7. Dostali jsme pozvání na příští neděli 12. srpna, kdy se bude na Velké Lhotě ve 14 hodin konat instalace bratra kazatele Jaroslava Preislera. Instalaci provede bratr Karel Fojtík.

    8. Jazyková škola Fishnet shání rovněž byt (cca 2+1) pro dvě nové lektorky, od konce srpna možnost ubytování pro jednoho lektora.

    9. Na konci shromáždění při poslední písni bývá vykonána pravidelná sbírka na stálé potřeby a provoz sboru.

    i) Za vaše dobrovolné a ochotné dary děkujeme – „Každý ať dává podle toho, jak se ve svém srdci předem rozhodl, ne s nechutí ani z donucení; vždyť radostného dárce miluje Bůh“ 2.Kor. 9,7.

    10. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši dlouhodobě nemocní:

    j) sestry – Jana Čížková, Terezka Martínková, Hilda Pantoková, Bohumila Přikrylová, Marta Raczko, Zdenka Siváková, Ludmila Smreková, Marta Straková, Marie Švidrnochová, Ester Tošenovjanová

    k) bratři – Jan Bartoň, Zdeněk Chromčák, František Maňásek, Václav Šeděnka, Daniel Straka

    11. Blahopřejeme k narozeninám těm, kteří si je budou připomínat v následujícím týdnu:

    l) Jsou to Iva Asszonyiová, Šárka Neuwirthová, Ester Tošenovjanová, Zdeněk Tobola, Věra Chromčáková a Jiří Fojtík mladší, z dětí Jakub a David Šimpachovi.

    Přejeme jim do dalších roků života mnoho Božího požehnání, Boží ochrany, potřebného zdraví a lásky, trpělivost a moudrost.

Comments are closed.