• Sborová oznámení ze dne 30. 9. 2007

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.
    dopolední shromáždění v 9:30 hod.
    ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod

    2. Další pravidelná setkávání:

    Besídka: během shromáždění
    Dorost – Archa: každý pátek v 15:00 hodin
    Mládež: každý pátek v 17:30 hodin
    Klub seniorů: každou středu v 15:00 hodin
    Setkání maminek: v úterý v 9:30 hodin

    3. Děkujeme všem, kdo přispěli k výzdobě pro dnešní den Díkůvzdání za úrodu svými výpěstky a aranžováním.

    4. V sobotu 13. a neděli 14. října proběhne v Praze konference „Přihořívá“.

    Dnešní neděle 30. září je posledním dnem, kdy je možné přihlásit se u bratra Leo Targosze na konferenci za levnější cenu. Pokud by se někdo chtěl přihlásit ještě dnes a přihlášku i peníze odeslal nejpozději zítra, v pondělí 1. října do 22 hodin, bude mu účtována ještě nižší cena. Pozdější přihlášky jsou možné, ale již za vyšší cenu.

    5. Na neděli 4. listopadu dostal náš sbor oficiální pozvání staršovstva a kazatele Sboru CB Brno Kounicova k jednodennímu sborovému zájezdu s naší službou slovem, svědectvími a písněmi při Sborovém dnu. Mělo by pro nás být radostí zúčastnit se, posloužit v Brně a prožít bratrské obecenství a vzájemné sdílení. Shromáždění v Brně bude začínat v 10 hodin.

    S přihláškami neotálejte a nahlaste svou účast bratru Targoszovi, abychom se mohli rozhodnout buď na společné nebo individuelní dopravě.

    6. Mládež zve zájemce ze shromáždění na pátek 5. října 2007 od 17,30 hodin do klubovny mládeže na zajímavé téma „Televize v rukou křesťana.“ Tématem provází pracovník a moderátor ČT bratr Aleš Juchelka a Adam Parma.

    7. Ředitel jazykové školy Fishnet, bratr Adam Parma zve zájemce ke spolupráci v otevřeném setkávání křesťanů ze sboru a sdílení s učiteli. Je to příležitost k poznávání se, povzbuzování ve službě, čtení Bible, chválení a uctívání Pána Boha. Začátek je každý pátek od 10,30 do 12,00 hodin.

    8. Příští neděli nás, mimo jiné, osloví sestra Jarjabková ze Slezské diakonie a podá důležité informace.

    9. Milí rodiče a prarodiče, máme na vás prosbu: nedovolte vašim dětem a vnukům, aby si hrály s novými sluchátky, které zakoupil bratr Pavel Klamka, stejně jako by si neměly hrát s knoflíky, které jsou umístěné v některých lavicích a kterými se nastavuje hlasitost ve sluchátkách.

    10. Na konci shromáždění při poslední písni bývá konána pravidelná sbírka na stálé potřeby a provoz sboru.

    Za vaše dobrovolné a ochotné dary děkujeme – „Každý ať dává podle toho, jak se ve svém srdci předem rozhodl, ne s nechutí ani z donucení; vždyť radostného dárce miluje Bůh“ 2.Kor. 9,7.

    11. Oznamujeme radostnou zprávu, že manželům Marii a Lukášovi Maňáskovým se minulou neděli 23. září 2007 narodil druhý syn – Radek.

    Údaje pro maminky, tetičky a babičky: vážil 3,40 kg a měřil 50 cm. Maminka i malý chlapeček jsou v pořádku už doma. Malému Radkovi přejeme zdárný růst a rodičům hodně Božího požehnání a moudrosti a trpělivosti při výchově obou synů.

    12. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši dlouhodobě nemocní:

    sestry – Jana Čížková, Terezka Martínková, Hilda Pantoková, Bohumila Přikrylová, Marta Raczko, Zdenka Siváková, Ludmila Smreková, Marta Straková, Ester Tošenovjanová a Marie Švidrnochová.

    bratři – Jan Bartoň, Miroslav Bartoš, Zdeněk Chromčák, František Maňásek, Václav Šeděnka, Daniel Straka

    13. Blahopřejeme k narozeninám těm, kteří si je budou připomínat v následujícím týdnu:

    Jsou to Pavla Fürstová, Daniela Manďáková, Adam Parma, Tereza Juchelková, Václav Šeděnka a Jiří Manďák.

    Přejeme jim do dalších roků života mnoho Božího požehnání, Boží ochrany, potřebného zdraví a lásky, trpělivost a moudrost.

Comments are closed.