• Sborová oznámení ze dne 21. 10. 2007

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.
    dopolední shromáždění v 9:30 hod.
    ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod

    2. Další pravidelná setkávání:

    Besídka: během shromáždění
    Dorost – Archa: každý pátek v 15:00 hodin
    Mládež: každý pátek v 17:30 hodin
    Klub seniorů: každou středu v 15:00 hodin
    Setkání maminek: v úterý v 9:30 hodin

    3. Zveme do všech našich pravidelných shromáždění. Začátky pravidelného setkávání besídky, dorostu, mládeže jsou uvedeny výše a na nástěnce ve vestibulu. Srdečně mezi námi uvítáme všechny hosty.

    4. Zítra, v pondělí 22. října se bude v 18 hodin v naší modlitebně konat již 8. ekumenický večer „Modlitby za Ostravu“. Srdečně vás k účasti zveme.

    5. V neděli 4. listopadu se bude konat již předem avizovaný jednodenní zájezd do Sboru Církve bratrské v Brně, Kounicova, na jejich Sborový den. Prosíme myslete na tento zájezd při svých modlitbách, aby mohl být k užitku nám i brněnskému sboru. Bude pro nás radostí zúčastnit se, posloužit v Brně a prožít bratrské obecenství a vzájemné sdílení. Shromáždění v Brně bude začínat v 10 hodin.

    6. Přihlaste se nejpozději v neděli 28. října u bratra Targosze, protože již příští neděli musíme nahlásit do Brna počet těch, kteří se zájezdu zúčastní.

    7. Dnes po dopoledním shromáždění se bude konat krátké členské shromáždění – je potřebí vykonat volbu volební komise pro volby nového staršovstva – řádní členové sboru pamatujte na to.

    8. Staršovstvo vyhlásilo na dnešní neděli mimořádnou sbírku na splácení dluhů ze stavby naší modlitebny. Bude vykonána při poslední písni.

    Za vaše dobrovolné a ochotné dary děkujeme – „Každý ať dává podle toho, jak se ve svém srdci předem rozhodl, ne s nechutí ani z donucení; vždyť radostného dárce miluje Bůh“ 2.Kor. 9,7.

    9. Připomínáme opět, jako každý rok v tuto dobu, že v noci ze soboty 27. října na neděli 28. října se bude vracet letní čas na normální středoevropský čas (SEČ). Nezapomeňte si tedy v sobotu, než půjdete spát posunout hodiny o 1 hodinu zpět.

    10. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši dlouhodobě nemocní:

    sestry – Jana Čížková, Terezka Martínková, Hilda Pantoková, Bohumila Přikrylová, Marta Raczko, Zdenka Siváková, Ludmila Smreková, Marta Straková, Ester Tošenovjanová a Marie Švidrnochová.

    bratři – Jan Bartoň, Miroslav Bartoš, Zdeněk Chromčák, František Maňásek, Václav Šeděnka, Daniel Straka

    11. Blahopřejeme k narozeninám těm, kteří si je budou připomínat v následujícím týdnu:

    Jsou to Božena Vašíčková, Gabriela Grezlová, Lukáš Komárek a Ladislav Šimandl. Přejeme jim do dalších roků života mnoho Božího požehnání, Boží ochrany, potřebného zdraví a lásky, trpělivost a moudrost.

    Pro sestru Boženu Vašíčkovou je ve vestibulu připravenm blahopřejný dopis, ke kterému se můžete připojit svými podpisy.

Comments are closed.