• Sborová oznámení ze dne 28. 10. 2007

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.
    dopolední shromáždění v 9:30 hod.
    ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod

    2. Další pravidelná setkávání:

    Besídka: během shromáždění
    Dorost – Archa: každý pátek v 15:00 hodin
    Mládež: každý pátek v 17:30 hodin
    Klub seniorů: každou středu v 15:00 hodin
    Setkání maminek: v úterý v 9:30 hodin

    3. Zveme do všech našich pravidelných shromáždění. Začátky pravidelného setkávání besídky, dorostu, mládeže jsou uvedeny výše a na nástěnce ve vestibulu. Srdečně mezi námi uvítáme všechny hosty.

    4. Zítra, v pondělí 29. října se bude v 17 hodin v naší modlitebně konat porada celosborového staršovstva.

    5. Příští neděli 4. listopadu se bude konat jednodenní zájezd do Sboru Církve bratrské v Brně, Kounicova, na jejich Sborový den. Shromáždění v Brně bude začínat v 10 hodin.

    Přihlaste se nejpozději dnes u bratra Targosze, protože již dnes musíme nahlásit do Brna počet těch, kteří se zájezdu zúčastní.

    6. V týdnu od neděle 4. do neděle 11. listopadu 2007 budete mít možnost zapojit se do ekumenického modlitebního řetězce s názvem „Modlitby 24/7“ (Modlitby 24 hodin denně a 7 dní v týdnu). Podrobnosti jsou na nástěnce a letáčky s pozvánkou jsou na poličce pod nástěnkou. Další informace podá osobně bratr Jakub Mrázek.

    7. Na konci shromáždění při zpěvu poslední písně bývá konána pravidelná sbírka na stálé potřeby a provoz sboru.

    Za vaše dobrovolné a ochotné dary děkujeme – „Každý ať dává podle toho, jak se ve svém srdci předem rozhodl, ne s nechutí ani z donucení; vždyť radostného dárce miluje Bůh“ 2.Kor. 9,7.

    8. Mimořádná sbírka minulou neděli činila 39.135,50 Kč a na účet sboru přišla na tento účel částka 18.500,- Kč.

    Máme již tedy splacenou celou částku pro Waderovu nadaci a stavební fond na rok 2007.

    9. Dostali jsme zprávu, že v současné době se usilovně pracuje na možnosti vydání třetího ročníku pomůcky k dennímu čtení – v minulých dvou letech pod názvem „Kážeme Krista“.

    Pomůcka bude zřejmě trochu v jiné formě a formátu. Kdo máte zájem, můžete podat zatím předběžnou přihlášku u bratra Bély Asszonyiho. Další a přesnější informace budou následovat v nejbližší době.

    10. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši dlouhodobě nemocní:

    sestry – Jana Čížková, Terezka Martínková, Hilda Pantoková, Bohumila Přikrylová, Marta Raczko, Zdenka Siváková, Ludmila Smreková, Marta Straková, Ester Tošenovjanová a Marie Švidrnochová.

    bratři – Jan Bartoň, Miroslav Bartoš, Zdeněk Chromčák, František Maňásek, Václav Šeděnka, Daniel Straka

    11. Blahopřejeme k narozeninám sestře Marcele Zončové a z dětí oslavil své narozeniny v minulém týdnu Jack Moore. Přejeme jim do dalších roků života mnoho Božího požehnání, Boží ochrany, potřebného zdraví a lásky, trpělivost a moudrost.

Comments are closed.