• Sborová oznámení ze dne 25. 5. 2008

    1. Zveme vás do všech našich pravidelných shromáždění a setkání.
    Začátky jsou uvedeny na nástěnce ve vestibulu modlitebny a na tomto webu (www.cb.cz/ostrava).

    2. Dnes (25. 5.) proběhne XIV. Mezinárodní festival křesťanské dechové hudby – Slezskoostravský hrad od 15:00 hod. Program pro děti je zajištěn.

    3. V pátek a v sobotu byla v našem sboru výroční Konference naší církve, během níž byla schválena a provedena ordinace 7 nových kazatelů.
    Na konferenci byli také v předstihové volbě zvoleni předseda a tajemník Rady CB – bratři kazatelé Daniel Fajfr a Petr Grulich. Svých funkcí se ujmou od ledna 2010 po volbě kompletní Rady CB, která bude provedena na Konferenci v příštím roce.

    4. Ve vestibulu modlitebny je k nahlédnutí Zpravodaj Klubu přátel Bethesdy – Domova pro seniory a lidi se zdravotním postižením Diakonie CB v Praze ve Chvalech.

    5. V neděli 8. června bude slavnostně oteřena nová modlitebna na Hrádku.

    6. V neděli 8. června bude od 17:30 v naší modlitebně večer modliteb a chval, připravujeme ve spolupráci s pěveckým sborem Revelation.

    7. V neděli 15. června bude v Opavě jako každý rok Dětský den. Na nástěnce ve vestibulu modlitebny je možné potvrdit svou účast.

    8. Výnos mimořádné sbírky z minulé neděle je 77.600,- Kč. Všem ochotným dárcům děkujeme.

    9. V návaznosti na článek ve sborovém zpravodaji pod názvem: „Nová etapa práce mezi mládeží“ představil br. Přemek Šeděnka organizaci Young Life a projekt propojení práce s mládeží našeho sboru.

    9. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši dlouhodobě nemocní:
    • sestry – Marie Gonová, Terezka Martínková, Libuše Mrázková, Hilda Pantoková, Bohumila Přikrylová, Marta Raczko, Zdenka Siváková, Ludmila Smreková, Marta Straková a Ester Tošenovjanová.
    • bratři – Jan Bartoň, Miroslav Bartoš, Zdeněk Chromčák, Jan Konečný, František Maňásek, Václav Šeděnka, Daniel Straka.

    10. Blahopřejeme k narozeninám těm, kteří si je budou s vděčností Pánu Bohu připomínat v následujícím týdnu:
    • Joanna Seathre
    • Jaroslav Orawski

    děti:
    • Michael Kuhn

Comments are closed.