• Sborová oznámení ze dne 12. 10. 2008

    1. Vítáme vás a zveme do všech našich pravidelných shromáždění. Začátky jsou uvedeny na nástěnce ve vestibulu.

    2. Tento víkend jsou mladé rodiny na společném pobytu na Velké Lhotě.

    3. Bratr kazatel Jan Drahokoupil se dnes dopoledne účastní jako administrátor opavského sboru uvedení do služby bratra vikáře Samuele Fürsta. Uveden do služby bude bratrem tajemníkem Karlem Fojtíkem. Zároveň bude slavena Sva-tá večeře Páně.

    4. Včera se v naší modlitebně konalo pohřební shromáždění, při kterém jsme se rozloučili s bratrem Danielem Strakou, kterého si náš Pán života a smrti zavo-lal k sobě v úterý 7. října. Mysleme i na zarmoucenou rodinu.

    5. Bratřím starším oznamujeme, že zítra, v pondělí 13. října v 16:30 hodin bu-dou mít schůzku, na kterou jsou zváni i bratři starší ze stanic .

    6. V pondělí 20. října 2008 v 18 hodin se bude v naší modlitebně konat ekume-nické shromáždění „Modlitby za Ostravu“. Bližší informace jsou na letáčku na nástěnce ve vestibulu.

    7. Srdečně Vás všechny, bratry i sestry zveme na již pravidelný slavnostní Sbo-rový den, který se bude konat v neděli 9. listopadu 2008

    • Dopolední společné shromáždění bude začínat v 9:30 hodin a bude spoje-no se slavením Večeře Páně.

    • Po společném obědě bychom v 13:30 hodin opět spolu s Vámi všemi rádi prožili obecenství při vzájemném sdílení se o tom, co a jak prožíváme v našem sborovém obecenství.

    • Ústředním heslem celého dne bude slovo apoštola Pavla z epištoly Galat-ským 6,2: „Berte na sebe břemena jedni druhých, tak naplníte zákon Kristův“.

    8. Při zpěvu poslední písně bývá vykonána pravidelná sbírka na provoz a potřeby sboru.

    • Za vaše dobrovolné a ochotné dary děkujeme – „Každý ať dává podle to-ho, jak se ve svém srdci předem rozhodl, ne s nechutí ani z donucení; vždyť radostného dárce miluje Bůh“ 2. Kor. 9,7

    • Připomínáme, že na příští neděli byla staršovstvem vyhlášena mimořádná sbírka na stavební fond.

    9. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši dlouhodobě nemocní:

    • sestry – Marie Gonová, Hilda Pantoková, Marta Raczko, Zdenka Siváko-vá, Ludmila Smreková, Marta Straková, Ester Tošenovjanová,

    • bratři – Jan Bartoň, Zdeněk Chromčák, Jan Konečný, František Maňásek, Václav Šeděnka.

    10. Blahopřejeme k narozeninám těm, kteří si je budou s vděčností Pánu Bohu připomínat v následujícím týdnu.

    • Jsou to: Anna Drahokoupilová a Alena Váňová

    • Přejeme jim do dalších roků života mnoho Božího požehnání, Boží ochrany, potřebného zdraví a lásky, trpělivost a moudrost.

Comments are closed.