• Oznámení září 2012

    PRAVIDELNÝ PROGRAM:

    • ÚTERÝ      9:30   Maminec (od 4.9.)
    • STŘEDA   15:00  Klub seniorů (od 12.9.)
    • STŘEDA   18:30  Biblická a modlitební hodina
    • PÁTEK      15:00  Dorost (od 7.9.)
    • SOBOTA   17:00  Mládež (od 8.9.)
    • NEDĚLE    8:45   Modlitební chvíle
    • NEDĚLE    9:30   Bohoslužba (www.cb.cz/ostrava/zive)
    • NEDĚLE    18:45  Biblická skupinka mládeže (od 9.9.)

    MIMOŘÁDNÝ PROGRAM:

    SOBOTA 29.9.2012     11:00                Svatba Tomáše Buroně a Pavlíny Javorníkové

    NABÍDKA DALŠÍCH PROGRAMŮ:

    Seniorátní sobota 8.9.2012 v Malenovicích

    Smyslem seniorátního setkání bude „být spolu“. To znamená sejít se ze všech sborů a prožít společenství a zajímavý, inspirující program. Vše v pohodové atmosféře v lůně krásné přírody na úpatí Lysé hory  (areál hotelu KAM). Hlavním hostem bude Daniel Pastirčák kazatel sboru CB v Bratislavě, významný slovenský prozaik a výtvarník. Zájemci se mohou přihlásit u bratra kazatele nebo u starších sboru. Bližší informace a program na nástěnce.

    DOPING – skupinka pro nejen služebníky

    Je pro Tebe služba Bohu radostí a ctí, nebo břemenem? Hledáš podporu pro svou práci? Chtěl bys být Božím služebníkem a nevíš, jak do toho? Hledáš novou inspiraci, chuť a motivaci do služby Bohu? 6 setkání během podzimu 2012 kde bude prostor pro sdílení, modlitby, povzbuzení, diskuzi, zpětnou vazbu. Témata: co to znamená být Božím služebníkem, kde hledat motivaci ke službě, jak si vybudovat dobré duchovní zázemí, jak řešit problémy, jak rozvíjet svá obdarování, jak nevyhořet a další… Informace u bratra Jakuba Mrázka, 776 580 157, jakub.mrazek@seznam.cz .

    HESLA Jednoty bratrské 2013

    Hesla možno objednat u bratra Miroslava Panáčka, bližší informace jsou také na nástěnce v předsálí.

    Meandry Odry, aneb voda s KOPRem Ti zachutná

    KOPR zve táty s dětmi na plavbu loděmi, a to 21.09.2012, sraz v 16:00 v Bohumíně, Starý Bohumín, náměstí Svobody. Cena : 100 Kč na loď (v ceně je i půjčení záchranných vest). Pokud všichni zdárně doplujeme, oslavíme to opékáním různých uzenin (každý si vezme sebou). Přihlášky a další informace u Standy Čepeláka, tel.: 724 445 334.

    Konference pro rodiče – Nad Biblí bez nudy… aneb dobrodružství s Biblí pro celou rodinu – 13.10.2012

    Setkání pro všechny, kteří chtějí dobře budovat svou rodinu a hledají inspiraci a povzbuzení, ať jsou pokročilí či začátečníci. Přednášky:  Jak udělat rodinné bohoslužby poutavé a zároveň hluboké (Pavel Fér),  Duchovní péče o děti v rodině (Ráchel Bícová), Komunikace s dětmi (Ráchel Bícová),  5 principů duchovního vedení dětí (Radomír Kalenský). Místo konání: Pardubice, Modlitebna CB Archa. Bližší informace na nástěnce.

    Koncert Slávka Klecandra

    V naší modlitebně 20.10.2012 v 18.00. Informace budou upřesněny.

    Víkend pro muže

    2.-4.11.2012, host: Josef Horský. Místo konání: Kyčera, Beskydy. Bližší informace u br. Jakuba Mrázka.

    OTEVŘI A UVÍTEJ:

    Příležitost pro ty, kteří se chtějí blíže seznámit (nejen) s novými členy našeho sboru. Zapsáním na nástěnce můžete nabídnout termín, ve kterém byste byli ochotni přijmout návštěvu někoho z nových členů sboru z řad mládeže. Bližší info:Zuzka Jurčová ml., tel.: 731 429 466

    PROSBY:

    Služba v kavárně:

    Prosíme ochotné bratry a sestry o pomoc při zajištění provozu kavárny (obsluha, pečení buchet). Rozpis služeb je na nástěnce, kde je možno se zapsat. V případě dotazů se obraťte na sestru Zuzanu Jurčovou st. nebo Květu Klamkovou.

    Mimořádná sbírka:

    Na finanční pokrytí nutných havarijních oprav na modlitebně (střecha, plynové kotle) proběhne 14.10.2012. Všech ochotným dárcům předem velmi děkujeme!

    MODLITEBNÍ NÁMĚTY:

    • nemocní: (čas společných modliteb každý den 21:00)

    Marie Gonová,Jana Halfarová, Věra Chromčáková, Božena Marečková, Bohumíra Marková, Marta Straková, Olga Černá, Marta Raczko, Jana Panáčková, Olga Kampová, Marta Bartošová, Jan Bartoň,Mirek Bukáček,Jiří Fojtíkst., Zdeněk Chromčák, Oliver Juchelka,František Maňásek, Václav Šeděnka, pastor Kim

    • věřící partneři pro naši mládež
    • staršovstvo

    Oznámení září 2012

Comments are closed.