• Sborová oznámení ze dne 5. 2. 2006

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: během shromáždění

    e) Dorost – Archa: každý pátek v 15 hodin

    f) Mládež: každý pátek v 17,30 hodin

    g) Klub seniorů každou středu v 15:00 hodin

    h) Maminec v úterý v 9,30 hodin

    i) Zpěváci po domluvě s dirigentem

    3. Bratři Drahokoupil a Kočnar přivážejí pozdravy z kazatelské konference v Kutné Hoře, která pojednávala o členství v církvi. Bratr Béla Asszonyi přivezl pozdravy z opavského shromáždění, kde sloužil minulou neděli.

    4. Včera byli v našem sboru oddáni sestra Kateřina Mašková a bratr Andrew Mark Gibson. Byla to zvláštní svatba, ve skotských národních krojích, protože ženich je Skot, působící v organizaci YMCA v Ostravě. Oba, dnes již manželé patří do našeho shromáždění v Porubě.

    5. Díky Pánu, mohlo vyjít další, ale letos první číslo našeho sborového zpravodaje Víš to? Protože je obsažnější tak cena jednoho výtisku je 20,- Kč.

    6. Opět připomínáme, že na nástěnce ve vestibulu modlitebny je umístěna prosba pro všechny členy a přípravné členy o nahlášení všech vzniklých změn v osobních údajích během poslední doby. Prosíme, učiňte tak co nejdříve a to i v případě, že si myslíte, že o změnách víme. Evidenci změn přijímá Iva Asszonyiová.

    7. Staršovstvo sboru vyhlašuje na neděli 19. února mimořádnou sbírku. V letošním roce byly podle míry inflace v předchozím roce zvýšeny členské příspěvky do RCB, na ETS, stavební fond a na valorizaci platů kazatelů a čeká nás vyšší – časově odsunutá splátka na stavební fond, která činí 130 000,- Kč.

    8. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují:

     naše nemocné sestry – Jana Čížková, Terezka Martínková, Hilda Pantoková, Marta Straková, Marie Švidrnochová, Bohumila Trojanská …

     bratři – Jan Bartoň, Zdeněk Chromčák, František Mrázek, Daniel Straka, Václav Šeděnka …

    9. Blahopřejeme k narozeninám těm, kteří si je bude připomínat v příštím týdnu a přejeme jim mnoho Božího požehnání, potřebného zdraví a hodně lásky od lidí i Pána Boha.

     Jsou to sestry Tamara Bovová, Marie Gonová, bratr Tomáš Kuhn a z dětí Anna Beck (3 roky).

Comments are closed.