• Sborová oznámení ze dne 28. 5. 2006

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: během shromáždění

    e) Dorost – Archa: každý pátek v 15 hodin

    f) Mládež: každý pátek v 17,30 hodin

    g) Klub seniorů každou středu v 15:00 hodin

    h) Maminec v úterý v 9,30 hodin

    i) Zpěváci po domluvě s dirigentem

    1) Máme mezi námi hosta z Brna, bratra kazatele Jana Asszonyi, který nám dnes poslouží výkladem Božího Slova.

    2) Bratr kazatel Drahokoupil je i s manželkou na krátké dovolené a všechny nás pozdravuje.

    3) Zítra, 29. května bude v naší modlitebně opět ekumenický večer MODLITEB ZA OSTRAVU. Začátek bude v 18,00 hodin. Bližší informace jsou na letáčku na nástěnce ve vestibulu.

    4) Za týden, v neděli 4. června čekáme návštěvu předsedy Rady CB, bratra kazatele Pavla Černého, který provede diakonskou ordinaci vězeňského kaplana, bratra Jana Kočnara.

    5) Tutéž neděli, tj. 4. června bude ve 14,30 hodin odpoledne bratrem předsedou instalován nový kazatel v Opavě, bratr Karel Buba. Na tuto slavnostní příležitost jsme všichni do Opavy zváni.

    6) Tradiční Dětský den bude v Opavě v neděli 18. června od 9,00 hodin. Zájemci přihlaste se prosím k účasti na Dětském dni u bratra Tomáše Asszonyi nejpozději do 11. května.

    7) Blíží se návštěva bratří a sester z Košic, která se uskuteční 10. a 11. června. Vy, kteří budete moci vzít někoho na nocleh, hlaste se prosím u bratra Jana Kočnara.

    8) Jak již bylo ohlášeno minulou neděli, byl vydán nový Křesťanský kancionál Církve bratrské. Můžete se ještě ke koupi nových Křesťanských kancionálů přihlásit u bratra Miroslava Bukáčka

    9) Mimořádná sbírka, která byla vyhlášena a uskutečněna minulou neděli na splátku pro Waderovu nadaci činila 34.567,- Kč. Protože jste někteří minulou neděli nebyli přítomni, můžete své příspěvky na mimořádnou sbírku odevzdat bratru Bukáčkovi. Za Vaše ochotné srdce a dobrovolné příspěvky děkujeme.

    10) Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naše nemocné sestry: Jana Čížková, Terezka Martínková, Marta Straková, Marie Švidrnochová … a bratři – Jan Bartoň, Zdeněk Chromčák, Daniel Straka, Václav Šeděnka …

    11) Blahopřejeme k narozeninám bratřím Jaroslavu Orawskému a Petru Pacholkovi kteří si je budou připomínat v příštím týdnu a přejeme jim mnoho Božího požehnání, Boží ochrany a potřebného zdraví.

Comments are closed.