• Sborová oznámení ze dne 04. 6. 2006

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: během shromáždění

    e) Dorost – Archa: každý pátek v 15 hodin

    f) Mládež: každý pátek v 17,30 hodin

    g) Klub seniorů každou středu v 15:00 hodin

    h) Maminec v úterý v 9,30 hodin

    i) Zpěváci po domluvě s dirigentem

    3. Vítáme mezi námi vzácného hosta, předsedu RCB, bratra kazatele Pavla Černého, který nám dnes poslouží Božím slovem a vykoná diakonskou ordinaci bratra Jana Kočnara a odpoledne od 14,3O hodin poslouží též v opavském sboru a provede instalaci nového kazatele bratra Karla Buby.

    4. Blíží se návštěva bratří a sester z Košic, která se uskuteční 10. a 11. června. Vy, kteří budete moci vzít někoho na nocleh, hlaste se prosím u bratra Jana Kočnara.

    j) Prosíme ochotné sestry které by mohly příští sobotu a neděli pomoci v kuchyni, upečením buchet a nebo přípravou pomazánky a přípravě pohoštění pro naše hosty z Košic, aby se přihlásily u sestry Květy Klamkové, nebo sestry Drahokoupilové.

    k) S našimi hosty se sejdeme k večernímu shromáždění již v sobotu. Čas bude ještě upřesněn. Modleme se za požehnání pro tuto společně prožitou neděli.

    5. Tradiční Dětský den bude v Opavě v neděli 18. června od 9,00 hodin. Zájemci přihlaste se prosím k účasti na Dětském dni u bratra Tomáše Asszonyi nejpozději do příští neděle 11. května.

    6. Jak již bylo ohlášeno minulou neděli, byl vydán nový Křesťanský kancionál Církve bratrské. Můžete se ještě ke koupi nových Křesťanských kancionálů přihlásit u bratra Miroslava Bukáčka.

    l) Kdyby někdo z Vás našel v Křesťanském kancionálu závadu, obraťte se také na bratra Bukáčka.

    7. Již delší dobu mezi nás přichází bratr Pedro Miguel KINKANI, který v naší zemi hledá svůj nový domov a čeká na vyřízení českého občanství. Duchovní domov našel v našem sboru. Oznámil nám, že se 18. května stal šťastným otcem malé Viktorie (údaje pro maminky: při narození vážila 3250g a měřila 49cm).

    m) Bratr Pedro mluví velice pěkně česky, neváhejte jej tedy oslovit – domluvíte se. Mějme otevřenou náruč pro ty, kteří ji potřebují. Vybízí nás k tomu i Boží Slovo: … nezapomínej, že i ty jsi byl příchozím, hostem v cizí zemi …

    8. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši nemocní:

    n) sestry: Jana Čížková, Terezka Martínková, Marta Straková, Marie Švidrnochová …

    o) sestra Marie Šimpachová zůstává v nemocnici

    p) bratři – Jan Bartoň, Zdeněk Chromčák, Daniel Straka, Václav Šeděnka …

    9. Blahopřejeme k narozeninám všem těm, kteří si je budou připomínat v příštím týdnu a přejeme jim mnoho Božího požehnání, Boží ochrany a potřebného zdraví.

    q) Jsou to: Marek Trčka, Marie Havránková, Jana Fojtíková, Anna Pantoková, Vojtech Asszonyi,

    r) z dětí Vojtěch Maňásek a Emily Grace Becková.

Comments are closed.