• Sborová oznámení ze dne 8. 10. 2006

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: každou neděli v 9:30 hodin

    e) Dorost – Archa: v pátek v 15:00 hodin

    f) Mládež: v pátek v 17:30 hodin

    g) Klub seniorů: ve středu v 15:00 hod.

    h) Setkání maminek: v úterý v 9:30 hodin

    3. Všechny vás zveme do všech našich pravidelných shromáždění a setkání. Jejich pravidelné začátky jsou uvedeny na těchto stránkách a na nástěnce ve vestibulu modlitebny.

    4. Bratr kazatel Drahokoupil přiváží pozdravy ze shromáždění minulé neděle v Porubě a rád bude od vás pozdravovat dnes odpoledne v Loučkách

    5. Na poradě staršovstva v pondělí byly přijaty za přípravné členky našeho sboru dvě sestry. Máme z toho upřímnou radost a děkujeme za ně našemu Pánu. Jsou to sestry: Martina Konečná a Jana Foltová.

    6. 28. a 29. října 2006 bude uskutečněn náš zájezd do sboru v Kolíně. Měli bychom tam zpívat, vyřídit svá svědectví a sdílet si zkušenosti z našeho života víry s tamními věřícími. Staršovstvo uvítá, když se nás do Kolína vydá co nejvíce.

    7. V tomto měsíci má vyjít pomůcka ke čtení „Kážeme Krista“. Kdo jste si ji objednali, můžete si už dnes u bratra Bély Asszonyi pomůcku předplatit. Cena jednoho výtisku bude 150,- Kč.

    8. Protože zde řada z vás minulou neděli nebyla, máte ještě i dnes příležitost přispět svými dary do mimořádné sbírky na splátku dluhu Waderově nadaci. Výsledek mimořádné sbírky je zatím 66.105,50 Kč a celkový bude vyhlášen příští neděli. Za vaše dobrovolné a ochotné dary děkujeme.

    9. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši nemocní:

    sestry – Jana Čížková, Terezka Martínková, Hilda Pantoková, Marta Raczko, Marta Straková, Marie Švidrnochová

    bratři – Jan Bartoň, Miroslav Bukáček, který celý sbor pozdravuje, Zdeněk Chromčák, Václav Šeděnka, Daniel Straka

    10. Blahopřejeme k narozeninám sestře Anně Drahokoupilové, která si je bude připomínat v příštím týdnu a přejeme jí mnoho lásky, trpělivosti, moudrosti, Božího požehnání, Boží ochrany a potřebného zdraví.

Comments are closed.