• Sborová oznámení ze dne 1. 10. 2006

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: každou neděli v 9:30 hodin

    e) Dorost – Archa: v pátek v 15:00 hodin

    f) Mládež: v pátek v 17:30 hodin

    g) Klub seniorů: ve středu v 15:00 hod.

    h) Setkání maminek: v úterý v 9:30 hodin

    3. Všechny vás zveme do všech našich pravidelných shromáždění a setkání. Jejich pravidelné začátky jsou uvedeny na těchto stránkách a na nástěnce ve vestibulu modlitebny.

    4. Bratr kazatel Drahokoupil pro nás přivezl pozdravy ze shromáždění v Bohumíně a ze setkání Gedeonů – šiřitelů Bible, které se uskutečnilo v budově našeho sboru v úterý za účasti bratra Bruce Petersona ze Spojených států.

    5. Od začátku měsíce října začne znovu v našem sboru pracovat Klub seniorů. Je to pro nás příležitost k modlitbám za požehnání této misijní služby.

    6. Na neděli 8. října připravujeme shromáždění Díkůvzdání za úrodu, můžete na to pamatovat se svými výpěstky .

    7. Náš zájezd do sboru v Kolíně byl potvrzen na víkend 28. a 29. října 2006. Měli bychom tam zpívat, vyřídit svá svědectví a sdílet si zkušenosti z našeho života víry s tamními věřícími. Přemýšlejte o tom a staršovstvo uvítá, když se nás do Kolína vydá co nejvíce.

    8. Každou středu v 18:05 hodin pokračuje vysílání ČT2 náboženského pořadu pro mladé EXIT 316. Bližší informace jsou na www.exit316.cz a na nástěnce ve vestibulu modlitebny.

    9. Bratrům starším připomínáme, že zítra, v pondělí od půl páté odpoledne začíná jejich porada.

    10. V pondělí od devíti hodin se v Havířově uskuteční setkání kazatelů a vikářů severomoravského seniorátu CB.

    11. Prosíme především mladší bratry, aby počítali s tím, že během nemocenské bratra Bukáčka bude možná potřeba udělat v modlitebně a kolem modlitebny nějakou práci. Prosíme, hlaste se u bratra Bély Asszonyi nebo u sestry Libuše Bukáčkové, dostanete bližší informace.

    12. V říjnu má vyjít pomůcka ke čtení „Kážeme Krista“. Kdo byste si ji ještě chtěli objednat, učiňte tak ještě dnes u bratra Bély Asszonyi. Cena bude 150,- Kč a pomůcku budeme objednávat co nejdříve, abychom ji dostali v tom počtu, který budeme potřebovat.

    13. Na konci nedělního shromáždění, při zpěvu poslední písně bude vykonána předem ohlášená mimořádná sbírka, kterou vyhlásilo staršovstvo na splátky dluhu na stavbu naši modlitebny. Do sbírky bychom proto neměli přinášet toliko pravidelné příspěvky, ale své dary. Za vaše dobrovolné a ochotné dary děkujeme.

    14. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši nemocní:

    sestry – Jana Čížková, Terezka Martínková, Hilda Pantoková – je v lázních, Marta Raczko, Marta Straková, Marie Švidrnochová

    bratři – Jan Bartoň, Miroslav Bukáček, který celý sbor pozdravuje, Zdeněk Chromčák, Václav Šeděnka, Daniel Straka

    15. Blahopřejeme k narozeninám všem těm, kteří si je budou připomínat v příštím týdnu a přejeme jim mnoho Božího požehnání, Boží ochrany a potřebného zdraví.

    Jsou to Pawla Fürstová, Daniela Manďáková, Adam Parma, Tereza Juchelková a z dětí Jiří Manďák a Anna Asszonyi

    „Kulaté“ narozeniny bude ve čtvrtek slavit bratr Václav Šeděnka, pro kterého je připraven ve vestibulu blahopřejný dopis. K blahopřání bratrovi se můžete připojit svými podpisy.

Comments are closed.