• Sborová oznámení ze dne 24. 9. 2006

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: v 9:30 hodin

    e) Dorost – Archa: v pátek v 15:00 hodin

    f) Mládež: v pátek v 17:30 hodin

    g) Klub seniorů: až od října 2006

    h) Setkání maminek: v úterý v 9:30 hodin

    3. Všechny vás, hosty i domácí, srdečně vítáme a zveme do všech našich pravidelných shromáždění. Všechny jejich pravidelné začátky jsou uvedeny na nástěnce ve vestibulu.

    4. Bratr kazatel Drahokoupil nám přivezl pozdravy ze shromáždění v Odrách a Suchdolu z minulé neděle a pozdravy z konference kazatelů a vikářů s manželkami, která se konala od pondělí do středy v Podskalie na Slovensku.

    i) Prosíme, aby dnes odpoledne od nás bratr kazatel pozdravoval ve shromáždění v Bohumíně.

    5. Od začátku měsíce října začne znovu v našem sboru pracovat Klub seniorů. Je to pro nás příležitost k modlitbám za požehnání této misijní služby.

    6. Na neděli 8. října připravujeme shromáždění Díkůvzdání za úrodu, můžete na to pamatovat se svými výpěstky …

    7. Na poradě staršovstva bylo potvrzeno uskutečnění zájezdu našeho sboru do sboru v Kolíně na víkend 28. a 29. října t. r. Je to na oplátku návštěvy z Kolína v minulém roce. Měli bychom tam zpívat, vyřídit svá svědectví a sdílet si zkušenosti z našeho života víry s tamními věřícími. Přemýšlejte o tom a staršovstvo uvítá, když se nás co nejvíce vydá na tuto cestu za bratry a sestrami.

    8. Každou středu od 18:05 hodin vysílá ČT2 sedmnáctidílný náboženský seriál pořadů – hlavně pro mladé – na různá témata: EXIT 316. Protože je to čas pro náš sbor vhledem k večerní biblické a modlitební hodině poměrně nevýhodný, uvádíme i čas, kdy budou díly většinou opakovány – v pátek ve 12:55 hodin. Bližší informace podají bratři Aleš Juchelka a Adam Parma.

    9. Upozorňujeme, že ve středu 27. září zahajujeme cyklus výkladů epištoly Pavla k Římanům. Je to příležitost hlubšího pohledu do díla spásy Pána Ježíše Krista. Zveme vás k hojné aktivní účasti.

    10. Znovu připomínáme, že na neděli 1. října vyhlásilo staršovstvo mimořádnou sbírku na splátky dluhu na stavbu naši modlitebny.

    j) Pro informaci uvádíme, že jsme díky sponzorům letos zaplatili již 130 tis. Kč splátek na stavební fond CB, ale že nás do konce roku čeká ještě splátka půjčky z Waderovy nadace ve výši 220 tis. Kč. Zatím na ni máme cca 45 tis. Kč. Do konce roku ještě potřebujeme nutně získat 175 tis. Kč. Do sbírky bychom proto neměli přinášet toliko příspěvky, ale své dary. Věříme, že pochopíte situaci.

    11. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši nemocní:

    k) sestry – Jana Čížková, Terezka Martínková, Hilda Pantoková, Marta Raczko, Marta Straková, Marie Švidrnochová

    l) bratři – Jan Bartoň, Zdeněk Chromčák, Václav Šeděnka, Daniel Straka a bratr Miroslav Bukáček, který půjde zítra na operaci.

    12. Blahopřejeme k narozeninám sestrám Márii Klamkové a Denise Králové, které si je budou připomínat v příštím týdnu a přejeme jim mnoho Božího požehnání, Boží ochrany a potřebného zdraví.

Comments are closed.