• Sborová oznámení ze dne 12. 11. 2006

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: každou neděli v 9:30 hodin

    e) Dorost – Archa: v pátek v 15:00 hodin

    f) Mládež: v pátek v 17:30 hodin

    g) Klub seniorů: ve středu v 15:00 hod.

    h) Setkání maminek: v úterý v 9:30 hodin

    3. Všechny vás zveme do všech našich pravidelných shromáždění a setkání. Jejich pravidelné začátky jsou uvedeny na těchto stránkách a na nástěnce ve vestibulu modlitebny.

    4. Posíláme pozdrav po bratru kazateli Drahokoupilovi do shromáždění příští neděle v Odrách.

    5. Uvedení bratra vikáře Petra Polácha do služby se uskuteční v porubském shromáždění dnes, v 16 hodin. Sloužit bude bratr Karel Fojtík. Všichni jste srdečně zváni.

    6. V neděli 26. listopadu budeme mít pravidelný podzimní „Sborový den“. Shromáždění bude dopoledne jako pravidelně v 9,30 hodin, pak bude společný oběd v prostorách modlitebny a odpoledne bude shromáždění začínat v 13,30 hodin.

    7. Připomínáme, že na stejnou neděli vyhlásilo staršovstvo mimořádnou sbírku na splácení našich dluhů Waderově nadaci. Na zaplacení letošní splátky chybí ještě 90 tisíc Kč. (Mělo být zaplaceno již do 10. října)

    8. Kdo chcete odebírat v příštím roce 2007 nějaké nové časopisy (BRÁNA, Schematismus, atd.), které má v distribuci bratr Jan Konečný, přihlaste se u něho. Kdo nechcete proti letošnímu roku žádnou změnu, nemusíte bratrovi nic hlásit. Objednávky časopisů budou obnoveny.

    9. Upozorňujeme, že i letos náš sbor pořádá nedělní adventní večery. Druhý z nich, 10. prosince nebude zde v modlitebně, ale v sále konzervatoře, jehož kapacita je omezená. Koncertem na klavír, zpěvem a svědectvím na něm poslouží americký klavírní virtuóz a skladatel. Staršovstvo a bratr kazatel všem tento koncert doporučují – je to dobrá možnost pozvat hosty. Vstupenky si můžete koupit v Městském informačním centru v Nádražní ulici, nebo se můžete zapsat pod plakát na vývěsce a vstupenky pak opatříme hromadně.

    10. Na konci shromáždění, při zpěvu poslední písně bude vykonána pravidelná sbírka na stálé potřeby sboru a jeho chodu. Za vaše dobrovolné a ochotné dary děkujeme.

    11. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši nemocní:

    sestry – Marta Bartošová, Jana Čížková, Terezka Martínková, Hilda Pantoková, Marta Raczko, Marta Straková, Marie Švidrnochová

    bratři – Jan Bartoň, Miroslav Bartoš, Miroslav Bukáček, Zdeněk Chromčák, Václav Šeděnka, Daniel Straka

    12. Blahopřejeme k narozeninám sestrám Valérii Lapiszové, Alici Prudilové, Noemi Lachmanové, Ester Fürstové a bratřím Janovi Štiglerovi, Karlovi Fojtíkovi a Kevinovi Dicksonovi.

    Z dětí bude mít v následujícím týdnu narozeniny Tomáš Bova. Přejeme všem mnoho lásky, trpělivosti, moudrosti, Božího požehnání, Boží ochrany a potřebného zdraví.

Comments are closed.