• Sborová oznámení ze dne 5. 11. 2006

    1. Srdečně zveme do našich pravidelných shromáždění

    a) v neděli ráno – modlitební chvíle v 8:45 hod.

    b) dopolední shromáždění v 9:30 hod.

    c) ve středu biblická a modlitební hodina v 18:30 hod.

    2. Další pravidelná setkávání:

    d) Besídka: každou neděli v 9:30 hodin

    e) Dorost – Archa: v pátek v 15:00 hodin

    f) Mládež: v pátek v 17:30 hodin

    g) Klub seniorů: ve středu v 15:00 hod.

    h) Setkání maminek: v úterý v 9:30 hodin

    3. Všechny vás zveme do všech našich pravidelných shromáždění a setkání. Jejich pravidelné začátky jsou uvedeny na těchto stránkách a na nástěnce ve vestibulu modlitebny.

    4. Bratr kazatel Jan Drahokoupil přivezl pozdravy z Kolína a Brna.

    5. Uvedení bratra vikáře Petra Polácha do služby se uskuteční v porubském shromáždění za týden, v neděli 12. listopadu v 16 hodin. Sloužit bude bratr Karel Fojtík.

    6. V neděli 26. listopadu budeme mít pravidelný podzimní „Sborový den“. Shromáždění bude dopoledne jako pravidelně v 9,30 hodin, pak bude společný oběd v prostorách modlitebny a odpoledne bude shromáždění začínat v 13,30 hodin.

    7. Na stejnou neděli vyhlašuje staršovstvo mimořádnou sbírku na splácení našich dluhů Waderově nadaci. Na zaplacení letošní splátky chybí ještě 90 tisíc Kč. (Měla být zaplaceno do 10. října)

    8. Kdo chcete odebírat v příštím roce 2007 nějaké nové časopisy (BRÁNA, Schematismus, atd.), které má v distribuci bratr Jan Konečný, přihlaste se u něho. Kdo nechcete proti letošnímu roku žádnou změnu, nemusíte bratrovi nic hlásit. Objednávky časopisů budou obnoveny.

    9. Kdo jste si objednali pomůcku „Kážeme Krista“, a ještě jste ji nezaplatili, můžete si ji zaplatit u bratra Bély Asszonyi. Cena jednoho výtisku je 150,-Kč.

    10. Naše přímluvné a stálé modlitby potřebují naši nemocní:

    sestry – Marta Bartošová, Jana Čížková, Terezka Martínková, Hilda Pantoková, Marta Raczko, Marta Straková, Marie Švidrnochová

    bratři – Jan Bartoň, Miroslav Bartoš, Miroslav Bukáček, Zdeněk Chromčák, Václav Šeděnka, Daniel Straka

    11. Blahopřejeme k narozeninám sestrám Marcele Orawské, Lubov Jevsejčikové a z dětí Marii Linzerové a přejeme jim mnoho lásky, trpělivosti, moudrosti, Božího požehnání, Boží ochrany a potřebného zdraví.

Comments are closed.