• Sborová oznámení ze dne 2. 11. 2008

    1. Zveme vás do všech našich pravidelných shromáždění a setkání. Program setkání je na www.cb.cz/ostrava v sekci kalendář.

    2. Sborový den se bude konat příští neděli 9. listopadu 2008.
    Dopolední společné shromáždění bude začínat v 9:30 hodin a bude spojeno se slavením Večeře Páně.
    Po společném obědě bude v 13:30 hodin odpolední shromáždění, ve kterém budeme mít možnost sdílet se o tom, co a jak prožíváme v našem sborovém obecenství. Ústředním heslem celého dne bude slovo apoštola Pavla z epištoly Galatským 6,2: „Berte na sebe břemena jedni druhých, tak naplníte zákon Kristův“.
    Prosíme sestry, aby přispěly k dobrému průběhu sborového dne přípravou pečiva (koláče, buchty, zákusky, atd.). Nahlaste to prosím sestře Květce Klamkové. Děkujeme.

    3. V sobotu 22. listopadu se na Velké Lhotě uskuteční setkání sborových pracovníků severomoravského seniorátu CB.
    Hostem bude kazatel David Novák s tématem: „Zabijáci duchovního života“ (aneb jak novodobý kapitalismus dělá znovuzrozené pohany). Zváni jsou všichni kdo stojí v našem sboru v nějaké službě i další bratři a sestry; přihlášky u bratra kazatele.

    4. Porada celosborového staršovstva – v pondělí 4. 11. od 17-ti hodin.

    5. V neděli 30.listopadu se uskuteční přímý přenos bohoslužeb z naší modlitebny Českou televizí. Je to jedinečná příležitost služby, připravujme toto shromáždění na svých modlitbách.

    6. Bratr Mirek Panáček zajišťuje předplatné časopisu BRÁNA na rok 2009. Stávající odběratelé i noví zájemci si mohou u bratra předplatné objednat.

    7. Naši dlohodobě nemocní:
    • sestry – Marie Gonová, Hilda Pantoková, Marta Raczko, Zdenka Siváková, Ludmila Smreková, Marta Straková, Bohumíra Marková a Pavla Kleinová.
    • bratři – Jan Bartoň, Zdeněk Chromčák, Jan Konečný, František Maňásek, Václav Šeděnka

    8. Blahopřejeme k narozeninám těm, kteří je oslaví v následujícím týdnu:
    • Marcela Orawská
    • Marie Linzerová
    • Martin Knápek

Comments are closed.