neděle 29. ledna 2012

Úterý: Odpolední setkání u Bible (biblická hodina) v 15:00 a večer v 18:30.
Středa: setkání maminek v 9:30; večer v 19:30 klub Samaří: Libanon na lyžích a na kole. Fotografie a videoprojekce ze svých cest komentuje Martin Tušl.
Čtvrtek: Awana v 16 h; mládež v 18:00, ve čtvrtek 2. 2. se v přístavku koná večer nad Biblí pod vedením Ely Mančalové.
Koncem týdne začínají prázdniny postupně dvou částí Prahy. Dorost nebude 3. a 10. února.
Pátek v 19 h – setkání nestárnoucí generace (generace nad padesát) Hostem bude Vladimír Valta – lékař, který bude vyprávět o diakonické práci v severních Čechách a spolupráci s řádovými sestrami.
Příští neděli dopoledne opět bohoslužba v 10 h.
Příští neděli 5. 2. nebude zkouška pěveckého sboru. Nebude také výuka náboženství, dětský zpěv. Ranní modlitební chvíle před shromážděním v 9 h se koná a také i nedělní besídka pro děti.
Potřebujeme dobrovolníky na přípravu kávy po shromáždění dole v klubu. Prosíme ty, kteří mohou obsadit služby o dalších nedělích, aby se napsali dole v klubu na seznam. 
Jiná oznámení a celocírkevní akce:
Dopředu připomeňme, že 20. – 26. 2. se uskuteční Týden pražských sborů Církve bratrské pod názvem „Boží pozvání k obnově“. Podrobný program je na nástěnce a na sborových stránkách.

Na nástěnce je pozvánka na rekreaci seniorů.

27. 1. v pátek se manželům Kloučkovým narodila třetí dcera Marie. Maminka i narozené dítě jsou v pořádku. Přejeme celé rodině Boží blízkost a požehnání.

Pavel Plchot dnes slouží v Kralupech a Marek Šrámek na Praze 13.
Od pondělí do středy mají kazatelé pastorální konferenci v Havlíčkově Brodě.
Ve čtvrtek budu odlétat do Bruselu. V Antwerpách žije varhaník, dirigent a skladatel Ján Valech. V mládí patřil do Soukenické. Nyní mu zemřela manželka a požádal mě, abych posloužil na pohřbu. Valachovi se vždy cítili spojení s naším sbrem a s Církví bratrskou.

Komentáře nejsou povoleny.