Neděle 28. 1. 2018

Mimořádná oznámení:

V úterý 30. 1. po večerní biblické hodině bude schůzka učitelů besídky a náboženství.

  • Pozvání na kávu a čaj po bohoslužbách – jsme srdečně zváni ke společenství u čaje a kávy v prostorách Velkého a Malého klubu. Prosíme, zapisujte se do služby v kavárně. Děkujeme.
  • Besídka a náboženství – příští neděli bude besídka jako obvykle, vyučování náboženství se konat nebude.
  • Modleme se za nemocné – i nadále nesme na modlitbách naše potřebné, bratra Světlíka, sestry Kupilíkovou, Šimicovou a další.
  • Klub Samaří – ve čtvrtek od 18.00 hodin bude v klubu Samaří hovořit religionista a kazatel CB Zdeněk Vojtíšek o vývoji nových náboženských hnutí, jejich vnitřní dynamice a násilných konfliktech, které vznikají mezi nimi a okolní společností.
  • Kazatelská pastorálka – od pondělí do středy bude v Havlíčkově Brodě probíhat pastroálka, které se zúčastní naši kazatelé, vikář i pastorační asistentka.
  • Projekt Komenský 2020 – příští neděli bude Jan Hábl mluvit od 14.00 hodin na Evropské 88 (Dejvický sbor CB) na téma Ani andělé, ani démoni aneb kdo je člověk podle J. A. Komenského a potom bude možnost více popovídat i o projektu Komenský 2020.

Pravidelná oznámení:

Úterý:        Biblické studium v 15.00 hod. a v 18.30 hod. Budeme společně číst knihu Přísloví a hovořit o lidech, kteří jsou nazvání svévolníky.

Čtvrtek:     AWANA v 16.30 hod.

Mládež v 18.30 hod.

Středa:      zkouška pěveckého sboru od 18.00 hod.

Pátek:       Dorost v 16.00 hod.

Neděle:     Příští neděli budou bohoslužby v 10.00 hod. se svatou večeří Páně.

V 9.00 hod. se sejdeme k modlitbám v Knihovně

Komentáře nejsou povoleny.