Preventivní program HZS hl. m. Prahy

Ve čtvrtek 2. 6. 2022 si pro nás připravili preventivní program pracovníci Hasičského záchranného sboru hl. m. Prahy. Na jejich návštěvu jsme se velmi těšili, protože složky IZS jsou pro některé z nás opravdovým potěšením. S paní preventistkou a profesionálním hasičem jsme si ukazovali, jak postupovat v případě požáru doma, a povídali jsme si např. o životě hasičů, o jejich pracovních povinnostech a úkolech, o jejich nutné zdatnosti a chlapácké síle a také o hasičské výstroji, kterou jsme si mohli i prohlédnout. Sami jsme si pak vyzkoušeli vyvedení ze zasaženého místa za pomoci vzduchové masky a v doprovodu hasiče. Bylo to vskutku zajímavé, poučné a hlavně příjemné setkání, za které patří naší návštěvě veliké díky!

DĚKUJEME za skvělý přístup a informace ušité nám přímo na míru! A v neposlední řadě DĚKUJEME i za to, že jste vždy nablízku, když je nám, „obyčejným smrtelníkům“, ouvej… Pořádný palec nahoru! 🙂

(Se žádostí o odvolání souhlasu s fotomedializací nebo o odstranění konkrétní fotografie/fotografií se neváhejte obrátit na náš e-mail: stacionar@volny.cz nebo poštovní adresu: Pobočka Diakonie Církve bratrské v Praze 3, Koněvova 151/24, 130 00 Praha 3.)

Facebook

Archiv

Štítky